VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Härlig dag i San Agustin!

Hej söta!

Ja ni, idag blev viss klockan mycket innan det första inlägget kom! Startade min dag genom att direkt från sängen hoppa i träningsbyxorna, ta mina Fit Line drinkar och sedan spatsera iväg för att möta upp min vän Annica för veckans andra PW eller ja,  inte värsta tempot än eftersom jag fortfarande inte är riktigt kry! Men vi har rört på oss i alla fall!  Och vi sa just det, hur bra vi har det!! Det gäller att inte glömma bort detta! Promenera längs havet i takt med att solen stiger och sätta sig en stund på ett fik, ta en kaffe och bara umgås och ha det bra!! Det är varmt och skönt och det är många glada människor i omlopp på denna strandpromenad! Alla lyckligt lottade som kan röra på sig i denna underbara miljö på denna underbara ö!! Du må tro att vi är tacksamma! Det tror, och hoppas jag att alla är! Jag upprepar mig lite nu, jag vet  🙂 men ja,  bara så att ni inte tror att jag går runt och tar saker och ting för givet! Det gör jag inte! 🙂 Jag önskar att alla känner så här oavsett vart i världen man är!

Efter PW så  käkade jag  min ”vanliga” mat som idag till frulle blev 2 ägg och 3 baconskivor! Gott och mättande! Efter frukost så har jag hunnit med att prata med min kunds assistent och en butik i Las Palmas angående lamporna som jag letar efter, vi får se om hon kan hjälpa mig lite snabbare än el corte ingles!! Så det har således blivit både motion i trevligt sällskap + lite jobb avklarat här på förmiddagen! Inga fel! Slängde sedan ihop en lunch som idag bestod av skivad kycklingfilé, brysselkål, vitlökssås av yoghurt och en grönsallad! Mums! Det blev lite mycket så jag bjöd in grannen! Och nu har vi  suttit här och pratat om ditten och datten här och bara haft det trevligt!! Som man ska ha med sina grannar! vilken bra dag hittills!!

Solen skiner och det är suuupervarmt 33 grader i skuggan! Nu kom Leon nyss hem från skolan och bytte snabbt om till badkläder! Nu är det dags för lite häng vid poolen!  Ja innan jag ska sätta mig och jobba en liten stund till idag!

Ha en fin dag vännen!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.