post

Igår var det en jä-la skitdag helt enkelt!!

Hej finingar!

Idag vaknade jag upp och var på bättre humör än igår! Igår var ett sånt där riktigt bottenskrap till dag om jag ska vara helt ärlig!! Jag ska inte gå in på några detaljer men det finns vissa energier som man ska undvika om jag säger så!! Igår nockades jag ner lite men tack vara att jag har så otroligt mycket fina vänner så blev den sär sura känslan i kroppen inte långvarig! Min bästa vän från Sverige ringde väldigt lägligt och hon är den typen av vän som vet precis ALLT om mig! En sån vän som man bara kan va den man är till 100% hon vet varför jag känner som jag gör ibland osv.. Jag har många superhärliga vänner! Jag är lyckligt lottad faktiskt! <3  men det är bara hon som vet exakt ALLT!! Vi pratade en stund om ditten och datten och sedan så fick jag en massa stöd från mina underbara vänner här på GC, bloggläsare och följare på FB mfl mfl!! I love ya all! <3 Idag är det en ny dag och det är dags att själv ta tag i vissa saker!! Som tex träningen!! Pratade med en av mina vänner här igår och vi har nu bokat in tisdag och torsdagsträning!! Yeeejjj! Jag måste få in detta med vardagsträning igen!! Få rutin på det! för några år sedan så hade jag träningen i min vardag och slängde in 20 minuters träning på lunchen i bland bara för att inte skippa! Det finns faktiskt ingen ursäkt för att inte träna! I alla fall ingen som riktigt gills så länge som man är frisk vill säga!!

Träning hemma!

Brukar du träna hemma? Det gör jag ibland! Det är ett bra sätt att röra på sig lite om man inte har tid att sticka till gymet. Hantlar kan man köra med och olika övningar på golvet, mot en stol osv!! Min kompis  som jag ska träna med till veckan har ett hemmagym! DET hade varit något det!! Perfekt om man lever ett stressat liv och känner att tiden till och från gymet är den som är svår att få till! Då är man lixom alltid på gymet!! 🙂 Vi hade faktiskt det när vi bodde på landet i Sverige! Jag skulle gärna ha en crosstrainer ståendes framför tv-n här hemma så att man kan förena nytta med nöje! Se på en bra film samtidigt!! Tyvärr har jag inte plats för det här! Då skulle man få klättra över maskinen när man ska gå förbi och till köket! Haha! inte så rockigt kanske! Men OM jag hade plats så skulle jag gärna ha en hemma! Men för min del så får det räcka med hantlar mm Du som har plats och letar efter bra produkter, jag hittade en bra sida som har det mesta för hemmaträning och jag tycker att det verkar vara bra grejer!! kolla in deras hemsida HÄR . När det kommer till att både träna och äta nyttigt så sitter det i huvudet!! Det ÄR faktiskt bara att bestämma sig!! Bara att börja! Jaa det är tungt i början! Tro mig jag veeet! Jag är där nu efter alla månader av sjukdomar hit och dit!! Det är trögt, jag får börja om från början! Köra lättare vikter, ta det lugnare med cardio osv men det går! Jag vet det!! Jag har gjort det förr! Jag har gått från soffpotatis till att träna flera gånger i veckan och faktiskt gilla det!! Gilla känslan av att bli starkt och känna sig frisk!! Så nu finns det inga genvägar, inga ursäkter! Jag vill leva länge till och vara frisk!!

Jag tänkte visa er 2 bilder på mig själv, ganska naket och den ena bilden inte särskilt smickrande men jag bjuder på det!

Den första bilden är tagen i november 2012 på den bilden så har jag lyckats att gå ner 6 kg genom att bara äta LCHF men fastnade där och fick hjälp av en PT. Det var mycket tungt i början och jag var sjuk i flera omgångar i början! Efter tillfrisknad så tränade jag allt mellan 3-5 ggr i veckan och då styrketräning, dans och yoga ibland. Det som jag vill visa er (och mig själv)  med detta är att ingenting är omöjligt! Det kändes så på bild 1 när INGET hände!! När jag började träna med PT så var det faktiskt mycket fokus på hemmaträning!! Efter jul det året så började jag köra styrketräning med vikter och WOW! snacka om att få snabba resultat!! Det är endast ca 6 månader mellan bild 1 och 2 🙂

Så med detta sagt så ska jag faktiskt köra lite träning hemma idag innan jag ska fika med en vän och gå på ansiktsbehandling på bästa stället här på ön!! the beauty salon!!!

Men först frukost!!

Ha en underbar dag käraste!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.