VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Heldag i Playa del inglés….

Hej käraste!

Just nu i skrivande stund sitter jag på en juicebar och dricker kaffe! Min utsikt är havet, palmer och stranden i Playa del Ingles där jag ska spendera min dag idag! Egentid och en dos D-vitamin var nödvändigt!! Jag var igång tidigt idag för jag åkte samtidigt som Leon skulle till skolan för jag skulle åka förbi posten med tavlor och kuddar som skulle postas och skickas vidare till Sverige!! Det är första gången som jag skickar så nu vet jag vad frakten blir i alla fall för en av storlekarna jag har! kuddarna hamnade på 6.3€ s+ emballage kostnaden å det tycker jag inte blev så farligt faktiskt!! Men nu sitter jag alltså här och dricker en kopp kaffe, svagt så inte särskilt gott men ok, utsikten för väga upp det hela!! Får beställa in en espresso istället om en stund!

Igår var det alla hjärtans dag och för mig och Håkan så är det även förlovningsdag! Vad tycker ni om alla hjärtans dag? En del tycker att det är en löjlig dag som bara gynnar affärer och restauranger! Personligen så har jag en helt annan uppfattning! Som företagare och även butiksägare i många år så vet jag hur otroligt tufft det är att få ihop det ibland! När man undrar hur man ska klara av att betala sina räkningar och ha mat på bordet. Har man inte drivit eget någon gång så är det omöjligt att förstå den känslan. Och då tänker jag så här! 2 saker!! För det första så gynnar jag gääärna affärer och restauranger på olika roliga dagar som man kan passa på att fira, varför inte lixom? Varför skulle inte jag unna de som sliter arslet av sig att några dagar under året få ett uppsving i sin kassa? En liten lättnad för en tid framöver kanske!! Och sedan mina vänner så tycker jag att ALLA dagar som handlar om kärlek ska firas!! Vi behöver det i vår annars till synes så kärlekslösa värld där hårda ord sprids i sociala medier osv Igår så bomarderades vi med hjärtan, nallar, blommor, kramar och en massa kääärlek! Hur fint är inte det då? En dag att ta vara på, skicka hälsningar till de man tycker om, köpa något gulligt till sin käresta, äta något gott och skåla i lite bubbel! LOVE it!!! En dag att vara tacksam över!! Håkan och jag hade ju förlovningsdag också så det blev dubbelfirande. Vi lagade en 4 rätters middag och startade med champagne och laxrullar för att sedan käka friterade räkor, pasta med en sås gjord på fläskfilé, champinjoner och soltorkade tomater och gorgonzola! Toppade så klart med riven parmesanost, till detta ett gott Riojavin rött såklart! Efterrätt åt inte jag, fuskade ju med pasta så jag behöver ju inte överdriva men Leon och Håkan käkade några små chokladstrutar med glass! En riktigt mumsig middag i hemmets lugna vrå med levande ljus och Sade i högtalarna!

Men nu mina vänner så ska jag ta in en kopp med starkt kaffe och kliva ut från skuggan och sätta mig i solen och njuta av att jag bor på Gran Canaria! Jag önskar dig som läser en FAB dag!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.