HEALTH, FASHION & BEAUTY

Hälsoträff i San Agustin och vår dag i Playa del inglés igår!

Hej finaste du!

Här sitter jag och skriver och tittar ut över San Agustin som under några timmar har serverat ett skådespel med regn och blixtar och dunder!! Ja, det REGNAR!!! 🙂 Vi hade planerat en poolförmiddag idag men det blev till att sitta under tak om jag säger så!!

SONY DSC

Så här ser det ut när det regnar

Gillar det bättre när det ser ut så här!! Men växterna blir ju glada av lite regn!!

Samma sak var det igår! Vi hade ju planerat en heldag med våra 4 svenska vänner som är här nu och drog alltså iväg glada i hågen till Playa del inglés!! Och vi hann lägga ut filtar och stolar, sätta upp parasoll mm och sitta i 30 minuter innan regnet drog igång!! Hahaha! Men det funkade fint för det var liksom dags att äta lunch!! Igår så blev det kina buffé 🙂

Så under tiden som vi satt där så hann det spricka upp igen! Så fort går det ibland! 🙂

Eftersom vi har en så liten bil så fick Håkan köra ett lass hem efter detta och då passade jag Pierre och Carina på att njuta av solen och ett litet glas med dryck!

SONY DSC
SONY DSC

Efter det så blev det en shoppingtur så att Carina och Pierre fick hem lite nödvändigheter innan vi åkte hem till oss allihop och käkade en middag i hop och satt till seeena timmen och hade det trevligt!! I morse var jag oerhört glad över att det finns en drink som heter Activizer (Fit Line) som fixar skallebanken på direkten!!

Nu ska jag fixa till mig lite innan vi ska gå på vårt hälso-event som vi har på Nitos här i San Agustin!! Om du är här och känner för att gå på detta och käka en god lunch med oss ja, då dyker du upp kl 15 🙂 Lunchen består av 1 glas cava, gormé sallad med lax och räkor, vin och vatten för 13:95€ Vi kommer såklart att bli bjudna på goda hälsodrinkar och får lyssna på en liten föreläsning om hälsa och välmående! Vi håller på till kl 17

Välkommen om du kan och vill!

Ha en fin dag!

LOVE/U XOXO

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.