UNCATEGORIXED

Lite nervöst är det…

Hej fina!

Ja här sitter jag på jobbet och skriver lite på en rast! Det var ett tag sedan som jag inte styrde över min arbetstid själv så detta är helt klart spännande! Jag är ju fortfarande under utbildning så jag sitter och pluggar och försöker lära känna mina jobbarkompisar lite! Har varit ute på en tur för att lära mig hur man gör så snart (på torsdag) ska jag väl med darrande ben ge mig ut på en egen tur!! Det känns lite hjäääälp!! Men det ska nog gå bra!! Alla är vi barn i början!! Arbetsplatsen som sådan kan jag verkligen inte klaga på!! Amadores som jag gillar skarpt och att visa fina hotellrum funkar fint för  mig!! Dessutom så gillar jag att jobba med människor och produkten som sådan är helt otroligt bra!! Passar alla som gillar att resa!!

Igår så hade vi besök hemma av fina Anna min massör och frisör igen! Denna gång så fick även Johanna som är på besök hos oss en omgång! 🙂 Det blev helkroppsmassage och som vanligt Anna växlar mellan att ta i så att man piper lite när muskelknutar ska lösas upp till att massera så att man bara känner sig totalt avslappnad!!

SONY DSC
SONY DSC

Här får Johanna sig en omgång!! Vill du också få en häärlig helkroppsmassage så kontakta Anna på Cinderella Wellness !! Med en lugnande musik i öronen och doften av underbara ekologiska doftljus (som man kan köpa av Anna) Så mår man som en prinsessa!! 🙂

Nu är det dags att packa ihop så får vi se om jag får något mer att göra eller om jag är klar för idag!

Ha en riktigt fin em!

LOVE/U XOXO

4 reaktioner på ”Lite nervöst är det…

    1. Det är semesterpaket kan man säga!! Jättebra upplägg! Och för den som gillar att resa finns det pengar att tjäna! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.