post

Nakenfisar och äckelgubbar!

God morning my sunshine!

Fullmåne = dålig sömn! Inte alltid men inatt var planen att sova 8 timmar innan yogan som börjar snart 🙂 Den planen sprack! Har sovit lite i omgångar men väldigt lätt..en duva som hoar, syrsor!!! guud hur högt kan en syrsa låta alltså!! Sova lite…en granne pratar, inte högt men dessa nätter så får jag hörsel som om det vore min superkraft!! Sedan sova lite…åhh nu snarkar Håkan också!! butta runt honom 🙂 tyst..sova lite igen, eller nähä!!! vaken….sedan ett tillstånd när jag är osäker på om jag sovit eller inte!! ja, ni fattar va? hahaha! tur att vi denna vecka har sportlov med barnen 🙂 Ja vi jobbar faktiskt även vi 😉 fast inte mitt på dagen oftast, ännu i alla fall. Vi är i uppstarten av flera projekt bla en webshop men även lite annat smått och gott 🙂 och ni kommer att få läsa om allt detta här på bloggen!

Nakenfisar och äckelgubbar!

Nu är äntligen Leons bästis från Sverige här och vi började veckan med stranden i Playa del ingles.

När vi skulle gå fram till solstolarna så fick vi gå förbi en hel del folk som låg och solade sig bla ett par 2 tjejer som var spritt sprängande nakna!! hm…? hoppas killarna inte såg dem tänkte jag och samtidigt så undrar jag varför man lägger sig med både ”the 2 girls” och Fiffi ute i det fria just där? de finns ju nakenstränder här och inte långt ifrån där de låg? Aja…folk får ju göra som dom vill och jag dömer ingen för det heller men just igår hade jag önskat att de legat någon annan stans!! Jag höll lite andan och tänkte att jag kanske måste ta en samtal med killarna nu idag! hm..både nakenfisar och tjejer! aja! ok! bäst att hålla sig neutral tänkte jag men det behövdes inget, de hade noterat det faktum att 2 låg nakna men det blev liksom inget mer..pust! ibland är barn enklare än vi vuxna i tänket!

IMG_4561

2 glada killar som har badat och sparkat boll tillsammans !

IMG_4555

Härligt i vattnet! tom jag badade!

IMG_4549

MEN!!! igår blev jag faktiskt förbannad på en riktig äckelgubbe! Han satt bakom oss tjock och fet med en röd blank mage och med en fru som såg lika dan ut med rosa hatt. I vanliga fall så bryr jag mig inte om hur folk ser ut men nu blev jag förbannad för denne man är alltså där med sin fru, de ligger och solar och han kan inte sluta stirra på varken mig eller andra tjejer runt omkring och då menar jag verkligen STIRRA och FLINA!!! så fort frun inte såg!! Och vem tror ni beställer massage av en av tjejerna på stranden? jo, äckelgubben! Han följde t.o.m efter i vattnet när jag badade med killarna, gick upp på stranden och ställde sig och flinade och då gjorde jag något jag annars bara gör när jag kör bil 😉 hehehe! jag pekade finger åt karsloken!! varpå han flinar och sätter armarna bakom huvudet och trycker fram magen ännu mer!  morrrr…..bläää! stackars fru!! Jag övervägde starkt att gå fram till dem och fråga frun om hon tycker att det är ok att ha en man som så öppet fluktar på andra kvinnor?!! men…förnuftet tog över! tänk om jag på det sättet ställer till det mer! kanske hon är lyckligt ovetande, kanske han stannar vid detta äckliga stirrande vad vet jag? Jag fick vrida parasollet så att han inte såg oss när vi solade och låtsas som att han inte fanns!! hua!

IMG_4574

Nu är det brådis här mina vänner! dags att hoppa i yoga outfiten och springa ner till mina yogagirls!

Ha en underbar dag! Vi ska sticka till Amadores beach sedan, kanske hinner jag med att visa er lite bilder därifrån ikväll!

LOVE/U XOXO

4 thoughts on “Nakenfisar och äckelgubbar!

  1. Hej. Man får inte förvånas eller bli chockad av vad man kan få se eller råka ut för på den stranden. En strand där alla är precis som de vill, på gott och ont! Ha en trevlig kväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.