post

Jag måste faktiskt erkänna att jag har gett er felaktiga uppgifter!

Hej där solstrålen!

Frukosten är avklarad! Idag blev det grekisk yoghurt med blåbär och kaffe!

IMG_9085

Mumsigt och nyttigt! Och vet ni vad? Jag känner att jag måste faktiskt erkänna att jag har gett er felaktiga uppgifter! Sorry! Jag har precis kommit på att det inte är LCHF jag äter!! Jag kör ju med GI!!! Eller rättare sagt jag har omedvetet gått över till GI! Jag trodde inte alls att de var så lika. Man äter i princip exakt samma MEN aningens mindre fett och man får äta rotfrukter, bönor och linser + lite till typ fullkornsprodukter. Det är ju så jag äter nu typ! Jag äter ju inte alls lika mycket grädde som jag gjorde förr! Haha! Tänk, så kan det va! Jag har ju liksom bara läst på om LCHF i alla dessa år och inte alls tänkt GI men så av en slump så kom jag in på en sådan sida och fick se detta! Jag trodde att man inte åt fett alls i GI men det gör man och en hel del faktiskt också men men justerar ner det lite om man tex äter bönor som innehåller lite mer kolhydrater. Precis så har jag hållit på och justerat för att hålla en balans. Det är ju så att kroppen använder fett och kolhydrater som bränsle och det säger sig ju själv att om du får för mycket bränsle som omvandlas det till fett på kroppen! Man måste alltså ha kunskap och lära sig lite hur kroppen fungerar och hur fungerar just min kropp? GI funkar tydligen bra för mig! 🙂 Eller Low Carb Food kan vi kalla det för!

Idag är det dags för mig att gå till ytterligare en Dr Läpp! Christina ska följa med mig. Det blir spännande! Han är tydligen känd för att vara mycket duktig! Som ni vet så har jag ju gjort mina fillers i läppen i Karlstad tidigare på Karlstad kirurgiska laserklinik hos en tjej som heter Elisabeth. Hon var sååå duktig och det blev alltid perfekt resultat! Dvs det såg naturligt ut! Vi lade i väldigt försiktigt och lite varje gång! Det är det som många kanske gör lite fel, man börjar med för mycket på en gång. Man behöver kanske testa sig fram lite hur ens egna läppar fungerar när man fyller i. för det blir lite olika beroende på förutsättningarna. Jag har en bra mun att fylla då den är lite fyllig från början men om man har väldigt smala läppar så kan det bli väldigt knas om man lägger i för mycket! Det är då man kan få en ”anknäbb” Så ni kan säkert förstå att jag är aningens nervös nu när jag ska testa på ett annat ställe! Men men, vi får se hur det verkar med han vi ska träffa idag! Hur mycket det kostar osv

I em så ska jag ligga vid poolen hemma hos Monica och Mattias. Håkan ska jobba och åka på ett möte i Las Palmas idag.

IMG_9058

När man har badat på en strand där vattnet är fyllt av havets botten typ så känns det fräscht att idag plaska i klor-vatten! Leon kommer att vara där när jag åker till kliniken idag och sedan så möter jag upp lite senare! Monica har också en blogg som jag rekommenderar er att läsa likaså min vän Annica! du hittar Monicas blogg HÄR och Annicas blogg HÄR Monica med familj bor inte här på heltid (ännu, vi hoppas på det) men det gör Annica.

Nu ska jag fixa till mig så att jag är hyffsat snygg inför möte med Dr Läpp! 😉

Ha en fin dag så ses vi lite senare!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.