HOMESTAGING, MR H, VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Inredare på språng!

Hello darling!

Tjoho! vilken dag! Vi drog ju iväg och stylade och fotade en lägenhet idag, jättekul! Bara en light styling inför fotografering men vi var helt svett efter! Det tog 2 1/2 timme!! Vi bar kassar med grejer, flyttade runt och gjorde det bästa vi kunde med de förutsättningar som vi hade!! Och det GÖR sååå stor skillnad alltså!! På bilden är det inte klart!

SONY DSC
SONY DSC

Haha! Här är jag på språng!! Massor av kassar och grejer som vi först plockade upp och sedan ner igen, bära hit och bära dit! Men som ni ser så har jag träningskläderna på mig! Vår tanke var att sticka och träna ett pass idag efter styling! MEN javisst ja! Det är ju helgdag här idag så gymet var stängt!! Haha! Fast vi körde ett rejält pass ändå kan jag säga!

SONY DSC
SONY DSC

img_0059

 

SONY DSC
SONY DSC

Bara ett litet smakprov på stylingen! Här har vi trixat med mycket små medel!

img_0152

Efter styling så åkte vi och hämtade Leon och åkte till vår nya favorit i San Fernando (bredvid marknadsplatsen ni vet! Helt otroligt mycket folk! Fast jag förstår det , detta är ett populärt ställe! Håkans återkommande kommentar! Gud vad mycket spanjorer det är här!! Ehh…Håkan vi är i Spanien vad trodde du? MEN det brukar vara ett gott tecken på att det är bra mat och det ÄR det här! STORA portioner och superbilligt!!

img_0187

Nu ska vi snart iväg igen och träffa en restaurang som ev vill att Mr.H ska spela där! Håll tummarna!! Och efter det så kanske jag ska träffa en annan potentiell kund, vi får se!

Ha en fin kväll så återkommer jag eller Mr.H lite senare, beroende på om jag ska på ett till möte eller inte! Puss! Puss!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.