post

Anfi del mar – den lyxiga stranden på Gran Canaria

Men hej där!

Så kul att just du kikar in här hos mig på min blogg! Är du ny läsare? KUL! Hoppas du fortsätter att följa mig och min familj här på bloggen där jag bl.a delar med mig av vårt liv här på Gran Canaria. Och till er som brukar följa mig så bugar jag mig ödmjukt! Tänk att ni vill läsa mina ord! Wow! Ni är såå gulliga och jag är så glad för det ska ni veta! Idag ska jag skriva lite om Anfi del mar – Anfi beach. Föresten, ni kanske undrar hur det gick på gymet idag? Jo det ska jag tala om! Inte alls!! MORR!! Jag ramlade ju i lördags i en trappa och slog mig rejält på höften/låret och min överarm/axel. Inatt så hade jag sååå ont så jag kunde inte ens sova!! Somnade fram på morgontimmarna och att gå och träna idag ver inte ens ett alternativ!! Jag får helt enkelt vänta någon dag till!

Anfi del mar – den lyxiga stranden på Gran Canaria

Ja,  det är verkligen lyx feeling här! Vit sand från Bahamas, en liten fin båthamn och en beach club ”Moroa Club de Mar” jättemysig club med loungefeeling och på kvällarna så är detta ställe en välbesökt nattklubb. Du har en fin strandpromenad och om man vandrar bort en bit så finns det en jättebra restaurang där vi ätit flera gånger. Butikerna är lyxiga och restaurangerna har klass, de flesta i alla fall. Det finns en sparbutik om man vill handla något och snacksbarer om man inte vill sitta på en restaurang och äta. Stranden är otroligt fin men liten ca 80 m så det kan bli trångt ibland. Vill man så finns det även ett utbud av vattensporter. Anfi del mar är ju ett timeshare komplex och jag tror att det var så förr att bara boende fick använda stranden, lite osäker på det men idag är den öppen för alla. Det ligger i Arguineguin och det går att ta bussen dit och faktum är att jag rekommenderar det om du åker dit en helg för det är svårt att få parkering om man inte vill betala 80-10€ i parkering för då finns det ett parkeringshus.

Man tar hissen ner till stranden

Anfi har allt du kan tänka dig!

butiker för den kräsna Moroa Club de Mar Underbar båthamn Man kan hyra kanoter och trampbåtar tex

Restaurangtips!

Jag kommer tyvärr inte ihåg vad restaurangen som vi brukar äta på heter men du går förbi stranden och runt ett krön och där ligger det lite längre fram en restaurang som ser ut som ett litet hak men det är väldigt bra mat och de har en fin välstädad toalett så det känns fräscht och fint. Maten är som sagt mycket bra och inte särskilt dyrt. Jag har ätit min godaste omelett med ost ever där! Bläckfisken är bra och den vegetariska tortellinin likaså Här ser ni lite hur det ser ut, man sitter ute och äter även här kan man givetvis ta med sig egna solstolar och parasoll

Min fina dotter Filippa som jag saknar sååå <3

vi älskar verkligen denna strand!

Jag har mängder med bilder från detta underbara ställe!

Hoppas ni blev inspirerade!

Ja det blev en bildkaskad idag men det är nästan det enda sättet att kunna beskriva detta ställe för någon som inte varit här! Så om du är här på semester och funderar på om detta är värt att åka till, JAAA åk dit!

Nu så, nu ska jag få nåt i lilla maggen!

Hoppas er dag blir fin!

LOVE/U XOXO

6 thoughts on “Anfi del mar – den lyxiga stranden på Gran Canaria

 1. Kommer dit i november, längtar 😍
  Varit där varje november sedan 1994 👻
  Vårt smultronställe på Gran Canarie 😇

 2. Hej Ulrica! Jätte fina bilder. Vi var där i December i fjol och bada o sola och helt underbart god mat.imorgon tidigt åker vi till Arguineguinoch då kommer vi till Anfi en hel vecka. Ha det underbart MVH Krister☀️😎

  • Å tack Krister! Vad roligt att du gillar mina bilder! Ja det är så härligt där! Vad mysigt då är ni snart här igen!

   Ha det bäst å njuuut av er vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.