post

Anfi beach på G…

Hey love!

Rise and shine! klockan är 10 över 8 och snart så ska alla vara uppe så att vi kan åka på utflykt. Håkan är hemma och passar voffsingar. De sista dagarna med Filippa, Samuel och Timmy blir till att suga ut så mycket tid med dem som möjligt! Leon grät igår, han är så ledsen över att de ska åka hem! Trots att han får dela rum med brorsan! Idag blir det Anfi beach, ett fint ställe som jag har besökt 1 gång och det var underbart där!

anfies

vi var där i april 2014

Jag lånade några bilder från nätet

(obs! obs! det är min vattenstämpel på de lånade fotona då den hamnar automatiskt på alla bilder
men det är alltså INTE mina bilder dessa 2 under mitt foto)

anfi

playa_anfi

Som ni ser! underbart!

Mina bilder kommer ikväll så kika in då!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.