Äntligen! Branden på Gran Canaria stabiliseradll!

Good morning sunshines!

Det var skönt att vakna upp och läsa goda NYHETER om branden! Det är inte släckt ännu men branden är stabiliserad. Man har lyckats att hålla branden inom den area som den var igår alltså 27 km, den spred sig inte längre. En stor eloge till brandmän och alla andra som jobbar med detta! Det finns fortfarande en risk att elden flammar upp igen men man är hoppfull då det är hög luftfuktighet just nu! Vi hoppas att branden är helt släckt snart! Man avråder från att åka upp i bergen just nu. 

Idag så ska Leon sjunga på en konferens som skolan har här på Gran Canaria och Håkan ska filma både idag och i morgon. Håkan ska dessutom spela idag tror jag det var! Ja, som ni som följt oss på bloggen vet så är vi mångsysslare både Håkan och jag! Håkan är filmfotograf, regissör, manusförfattare, musiker och säljare och inte att förglömma! Inredningsassistent 🙂 Jepp! 

Ledig dag

Idag ska jag dock vara ledig och umgås med Anton och Johanna! Vi ska åka till Anfi beach. Johanna har aldrig varit där och gillar man stränder så är det lite av ett måste! Jag ska filma där idag så att ni som aldrig varit där kan gå en tur med mig, detta kommer i nästa avsnitt av Ask Morlings Living on Gran Canaria! Vi ska ta bussen och ikväll så ska jag berätta mer om hur du med buss tar dig från San Agustin till Anfi beach! Många av er tycker att det är en baggis. Men det finns faktiskt dom som aldrig gjort det och då kan det vara skönt med lite info kring det! Givetvis så ska ni få se lite sköna bider av vår dag också!! 

Nu ska jag äta frukost och förbereda en liten matsäck!

Vi ses i kväll!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.