post

Att besiktiga bilen på Gran Canaria!

Hey my love!

Jag undrar, är det bara jag? Är det bara jag som är ”skadad” av barnböcker från barndomen? Jag tänker på vissa namn som man har hört i barnböcker och barnfilmer! Jag kan tex inte höra namnet Emill utan att tänka på ni vet vem, samma sak med Ronja, ida och Alfons. Framförallt så är det ju Astrid Lindgren som har gjort ett bra jobb för jag blir lite full i skratt varje gång som någon tar i hand och säger tex Emil. Ja inte för att det är något fel på namnet det är ju hur fint som helst utan jag blir full i skratt åt min hjärna som direkt tänker: Men, han är ju ett barn med mysse och bysse!

Eller Alfons, då tänker min hjärna: Undrar om han kan sova eller om han varje kväll säger jag ska bara…. Det är ju en väldans tur att min hjärna är ganska tystlåten av sig kan man säga för det skulle kunna förnärma folk ju! Det är inget illa menat, verkligen inte! Utan detta sker per automatik som en biverkning av barndomen! 🙂 Ett annat namn som har liknande inverkan på mig är namnet Jesus! Då tänker hjärnan att han måste vara snäll! Haha! Å vet ni, nästa vecka så börjar jag och Håkan träna på Beach gym här i San Agustin och ägaren heter Jesus!! Ni förstår vad bra! Så tryggt att ha Jesus nära när man tränar, perfekt!! Det kan ju inte gå fel då! Håkan kanske hade Jesus med sig igår när han besiktigade bilen! Haha! alltså min man!! Kolla in bildserien som han la upp på FB när han var och besiktigade bilen!!

Att besiktiga bilen på Gran Canaria!

Ja ni, det är ju inte bara att flytta till ett annat land hur som helst och inte kunna språket! Det kan ju vara vissa situationer som uppstår där man blir lite nervös. Saker som i Sverige (eller det landet som man kommer ifrån) är en baggis! Håkan var igår iväg och skulle besiktiga bilen för första gången här på Gran Canaria. Och detta med att man inte varken kan språket eller känner till rutinerna på ett nytt ställe, hjälp! vilken tur att jag slapp detta!!

Han är ju för rolig alltså!! Men i alla fall, detta borde han ju blogga om själv förstås men jag ska försöka återberätta! Håkan är ju en hel del bättre än mig på spanska men han berättade att han blev aningens spak när det från början var tänkt att han själv skulle sitta i bilen och köra runt på stationer mm MEN det finns assistans att få så han slapp! Han fick sitta som ni ser på bilderna och vara nervös och se bilen bakom glaset istället! Hehe!

Men bilen fick godkänt och Håkan fick ett ”Diplom” Haha! Ett väldigt fint besiktningsprotokoll. Besiktningen gjorde han i El Tablero på itv som det heter här och det kostade 45€ för den som undrar 🙂

Äntligen fick jag lite skaldjur!

Igår kväll så tog vi oss en liten tur till IKEA för att köpa nya lakan och lite glas och jag tänkte att DOM har väl räkor som jag är så sugen på, det hade dom inte! Eller ja, det fanns utan skal men det går inte! Men de hade som vanligt den här tiden kräftor!! Åååååå sååå gott! Vi åt givetvis upp dom på direkten när vi kom hem, har ju varit så sugen nu ett tag som ni vet! Det var ju bara underbart å nu fick jag mersmak!! Måste köpa mer och jag ska åka till Arguineguin för där ska det finnas grönländska räkor på flera ställen bl.a på På Bella fruteria och norska butiken! Givetvis så ska jag bli supersugen på något som är lite krångligt att köpa! Haha! Eller ja det är ju inte krångligt att handla i Arguineguin men det är ju inte nästgårds här direkt, vi brukar inte åka dit och handla men nu måste vi 🙂 

Naturlig bild! hahaha!

Dagens planer!

Idag så ska jag bädda i de nyinköpta och nytvättade lakanen i sängen, finns det något bättre? Nytvättade lakan! Love it! Och nu är det så här att jag misstänker att jag har kvalsterallergi och då ska man tydligen tvätta lakanen 2 ggr i veckan!! Alltså det är ju härligt med rena lakan men innan dom ligger i sängen så måste man ju göra det tråkiga!! Ghaaa! Tvätta och bädda om! Nåväl, vi ska prova om jag slutar hosta och snörvla på morgonen med rena lakan ofta!

Ska städa lite också hade jag tänkt, vi får lite folk i helgen så det är bäst att putsa till det lite! Men jag skulle tro att jag hinner med ett besök vid poolen också! vi har calima så det är vaaaarmt!

Hoppas din dag blir underbar!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.