Bilolycka på järnvägsgatan…

Hej gullis!

Gillar du lite sommarregn? det gör jag, när det är varmt! Och det var ganska välbehövligt för min del!  3 dagar i solen på båten har gett lite hetta i skinnet  om jag säger så! 🙂 Igår innan vi drog ut på sjön så hörde vi hur det tjööööt i hela våningen från balkongen av en eller 2 bilar som typ racade mitt i stan och sedan SMALL det till! seriekrock..först var det en äldre herre och hans fru som förmodligen bromsat för en cyklist eller gående och efter kom de bilar som tjöt av hastighet…. den efter mannen körde in där och efter kom den som förmodligen körde fortast för hela huven blev mosad. Ambulans och brandbil var på plats jättesnabbt vilket de ska ha en eloge för! Frun till mannen lades på en bår, troligen chockad men för övrigt så tog ungdomarna i de 2 andra bilarna sig för nacke och hals men såg ut att må hyffsat. På järnvägsgatan i karlstad så är det livsfarligt att köra fort!! gångare och cyklister går rakt ut hursom helst och man ska för övrigt aldrig gasa på mitt i en stad eller på småvägar! usch! det var otäckt det kunde ha gått mycket värre! så håll hastigheterna där ute gott folk! 🙂

BÅTLIV I DAGARNA 3

Igår var vi på sjön igen och denna gång följde våra vänner Annacarin och Torbjörn med. Vi stannade till på en ö och myste heeela dagen och kvällen, åt god mat, satt och babbla, skratta + en hel del bad. Jag fotade givetvis men när det började skymma så att jag såg displayen så ser jag att jag glömt att sätta i minneskortet!! ghaaaaa.. vilken tabbe! morr! men å andra sidan så blir det ju lite samma samma för er läsare att titta på så jag lånar 3 av Håkans bilder och i morgon så blir det förhoppningsvis lite nya äventyr för mig att blogga om.

10418327_10152245388405028_2887590376854987986_n 10473445_10152245388855028_8031608469334293308_n

Vi hade 2 av våra 5 barn med oss,  Nomi och Leon 🙂

Vi var inte hemma förrän strax efter 23 å då somnade jag i soffan, sjön suger som man brukar säga!

10556419_10152245389730028_1435461158487916538_n

Dagens

Nomi och jag började dagen med att träna styrketräning och idag körde vi armar/axlar/bröst/rygg/mage!! så kul! men nu börjar träningsvärken smyga på + den jag fick från tennisen häromdagen! men så najs! efter det stack jag till en kund som ville ha en konsultation och sedan efter en prommis i regn så har det inte gått i många knop här!! film mys i soffan med Leon och Nomi å nu fortsätter kvällen i slapphetens tecken men innan jag lägger mig så måste ni kolla in min andra blogg på nwt, klicka på länken längst ner till höger! Där kommer fredagsfrågan och mitt svar till Carin coach, vi korsbloggar och ställer frågor till varandra! gå gärna tillbaka i arkiven där och kolla in! mycket kul! Och kika in på Carins blogg HÄR

Ha en fin kväll du fina!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.