post

Det hänger på håret!

Hej mina raringar!

Fredagsmyset kan börja tycker jag!! Min favoritdag som ni vet!! Idag så blir det stranden och Playa del Inglés för min del! Ska träffa min nya vän Clara Feldt där. Clara som är VD för företaget Hello Bombshell och som igår utbildade Anna på Cinderella Wellnes i går!! Anna och jag drog iväg till ett hotell här i San Agustin där detta virrhövve (värmländska) fått för sig att utbildningen skulle vara! Men ack nej! Det var ju i Las Palmas och på hotellet Reina Isabel som ligger alldeles vid Las Canteras beachen!! Så det vara bara att gasa på då!! Väl inne i Las Palmas då fick vi dock problem med gps som snurrade runt oss, sa att vi skulle svänga och flera gånger mot enkelriktat!! Det var en hel del som använde sin tuta i bilen om jag säger så!! hehe! Vi hamnade i ett bussgarage och mer snurrande!!PUST!!  Tillslut så ställde vi bilen i ett garage och tog en taxi till hotellet!! Hahaha! brudar på vift i storstan lixom!! 🙂 Men då kom vi i alla fall fram tillslut och jag säger bara!! Såå fint hotell!! Kolla in foajén!!

Otroligt roliga stolar!!

Clara och jag

För att inte prata på detta enorma blomster arrangemang!! Riktiga liljor måste jag poängtera!!

Anna är nu utbildad för att sätta tejphår här på Gran Canaria!! Och jag måste bara säga till dig som går och funderar på att fylla ut eller som jag förlänga håret!! GÖR DET!!! Och gå till Anna på Cinderella Wellness eller till salongen Hello Bombshell i Göteborg!! Klicka bara på deras logga till höger om mitt inlägg så kommer du till deras hemsida!!

Jag behöver inte säga så mycket mer efter denna bild tycker jag!! Dessutom så är det absolut högsta kvalité på håret vilket är superviktigt!! Tejphår kan jag också rekommendera! Det är den mest skonsamma metoden för ditt egna hår!! Man kan dessutom eftersom det är så bra kvalité på håret bara flytta upp det hos Anna på salongen när det har växt ner en bit!!

Utsikten från Claras hotellrum var inte att leka med!!

Ja, jag är helt enkelt gaalet nöjd med detta och kommer förmodligen begravas med mitt hår från Hello Bombshell!!

Nu ska det fixas till en ansikte här innan det blir en taxi till playan!!

Ha det gott nu fina du!

LOVE/U XOXO

6 thoughts on “Det hänger på håret!

    • Hej och ursäkta sent svar här! Något är fel så jag ser inte när jag har fått kommentarer!! Tusen tack ville jag bara säga och ha en fin dag! Kram

    • Hej och ursäkta sent svar här! Något är fel så jag ser inte när jag har fått kommentarer!! Tack snälla Yvonne!! Ha en fin dag! Är ni här föresten? Kram

  1. Typ woow wow!!!
    Reina isabel är fantastiskt, bodde där en vecka en gång. Deras spa är otroligt och då är jag inte ens så förtjust i att bada. Restaurangen ska vara top notch, men den har jag inte prövat.

    • Hej och ursäkta sent svar här! Något är fel så jag ser inte när jag har fått kommentarer!! Tack 🙂 Ja det var ju ett såå fint hotell! Verkligen!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.