Familjer med barn på Gran Canaria

Hej där finis!

Ja då var det måndag igen då! Hur är du? gillar du måndagar? Jag har inga speciella känslor kring veckodagarna men jag gillar fredagar 🙂 Just nu så sitter jag på jobbet och skriver till er, har varit ute på en tur med en MYCKET trevlig familj! Klockan 14 så stänger vi och jag ska sticka hem. Det är just nu oootroligt varmt vi har en liten calima här på ön (= varma vindar från Sahara) Ett bad innan hemgång hade varit skönt men jag glömde badkläderna idag! Suck! Igår så var vi vid parken i San Fernado som jag berättade om i tidigare inlägg. En stor park för familjer att ha picnic, bollspel, yoga eller jogging. Det finns en damm med fåglar och stora lekplatser. Denna park är perfekt för familjer med barn på Gran Canaria!

Restaurang Lekpark Damm med fåglar

Spanjorer umgås med sina familjer på söndagar

Ja och det är så härligt att se!  Alla dessa familjer! Det är stora familjer, barnkalas och filtar överallt. Leon och Håkan åkte inlines, vi glömde tyvärr att ta med hjälmarna så det fick bli väldigt sakta åkande igår!

Palmer! Palmer! Palmer! Jag äääälskar palmer!!

Överallt picnic i gräset!!


Leon äter tonfisk macka!

Så även vi även om vi inte var i närheten av de långbord med picnic som många av de andra familjerna hade med sig! Så var det gott med lite macka efter inlinesträning.

Man kan ju tro att Leon skulle vara mätt på en baguett ett tag men jag tror visst att Junior växer för efter vår utflykt så åkte vi som riktiga spanska familjer och käkade (Leon åt) på Pepe Chiringo. Snabbmat, mycket billigt och otroligt konstigt att man äter med en dock gaffel! hahaha! blir aldrig klok på detta alltså!! Kolla in!!

Kycklingvingar och pommes!

Detta är en kedja och denna ligger nära parken i San Fernando!

Ja det var vår gårdag en vanlig söndag bland spanska familjer på Gran Canaria! Nu ska jag strax åka hem! Vi ses snart igen!

LOVE/ XOXO

2 thoughts on “Familjer med barn på Gran Canaria

  1. Ser härligt ut i parken!!! Är själv på Fuerteventura just nu och här är det också mycket varmt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.