post

Fantastisk dag på Anfi beach!

Hej sötnosar!

Åååå vilken dag vi har haft! Inte en dag i hälsans tecken om man syftar på vårt inmundigande idag men ack så hälsosamt för själen! Jag, Leon, Anton och Johanna har varit på underbara Anfi idag! Så underbart att få hänga med 2 av mina 3 barn + Antons flickvän en hel dag. Vi tog buss 001 idag. Bussen dit från San Agustin kostar 5.50€ fr två för den som undrar och det tar ca 30-40 min. Bussen var så full med folk så vi fick stå upp till en början. Men det ska jag berätta mina damer och herrar att sällan har jag skådat så artiga män som på denna buss! Direkt när 2 män som inte alls kände varandra såg att Leon fick stå så reser de sig båda två och erbjuder oss sina platser! Och så var det faktiskt hela resan, flera olika män som hela tiden erbjöd sina platser till äldre människor och barn! WOW! Jag blir så glad av att se sånt! 

Mycket god glass på Anfi beach

Ja matmässigt så valde jag idag den enkla snabba vägen så det blev inte nyttigt! Dessutom så åt jag GLASS! Herre jisses! Jag gillar inte ens glass men det bara såg sååå gott ut! Leon valde ett fikastället som enligt honom var sååå bra! Bästa stället ever! Och ja jag är benägen att hålla med. Glassen liksom låg där så fluffig och fin och på något sätt så kom det ett meddelande i huvudet att idag, idag ska Ulrica äta glass! Haha! Ja och då är det bara att lyda! Det blev en kula pistage i en strut. Jag orkade förvisso inte äta särskilt mycket (Leon blev glad och åt upp min glass) men WOW WOW WOW! Namnet på stället ja det har både jag och Leon glömt men det ligget typ bredvid SPAR butiken. Ni kommer också att få se lite mer hoppas jag på söndag i ”Ask Morlings Living on Gran Canaria” Jag säger hoppas för jag vet ej hur filmningen gick, hade bara med mobilen! 

Bilder från dagen på Anfi

Brorsorna

Såå fina! Eller hur?

Sa jag att jag älskar palmer? 
Johannas foto på Leon

Ja vi har haft en mycket bra dag men i skrivande stund så läste jag att branden tagit sig igen och att en 60 åring svensk kvinna förmodligen omkommit i branden. Otroligt ledsamma nyheter! Jag ska hålla er uppdaterade!

Du kan läsa mer om branden HÄR

Nu blir det lugn hemma kväll här i San Agustin

Vi ses i morgon igen! Sköt om er! 

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.