Far å flyg!!!

Hello darlings!

Vi har haft en trevlig vecka på alla sätt och vis! Mamma med sambo Verner kom på måndag kväll. Besök av min morbror med flickvän på tisdagen och Leons födelsedag igår!! Grattis Leon 12 år!! WOW så stor han blivit! Våran lilplutt! 🙂 Vi har även på jobbet haft en bra vecka på alla sätt och vis med både utbildning och flertalet nya medlemmar inskrivna på Holiday Club varav jag är skyldig till ett par, ett underbart par som kommer att få njuta av att bo fantastiskt bra via oss på Holiday Club. Vi erbjuder BRA boende lägst 4 stjärnigt till fantastiska priser!! När man bestämt sig för vart i världen man vill resa så behöver man en flygbiljett och den kan man tex hitta på flyg.nu 

Far å flyg!

Jag har kollat in sidan flyg.nu och jag tycker själv att den är väldigt enkelt uppbygd. När man enkelt ska boka sitt boende hos oss på Holiday Club så ska fortsättningen vara enkel också! Flyg.nu hämtar resor från 25 resebyråer så du behöver inte sitta och surfa bland alla dessa själv. Just nu så letar jag tex efter biljetter till Filippa min dotter så att hon ska kunna komma en sväng till oss under julen.

I mitt fall nu så är det bara att kika under Spaniens flagga och klicka på Las Palmas så kommer samtliga erbjudanden upp! Perfekt!! Eller så kollar du direkt under fliken flygbiljetter där kan du nämligen söka på ett specifikt datum direkt!!  Me like! Det tar sån tid att surfar runt på alla resebyråerna! Vi gillar att spara tid, eller hur!! Det finns också en hel del annat matnyttigt som tips på vaccin, visum, om man blir sjuk på resan mm

Mitt hår, fransar och naglar

JA nu ska jag berätta för er gott folk! ÄNTLIGEN! Har det blivit bra!! Både håret, fransar och naglar är perfekta! Jag skriver om detta för att ni som bor här eller semestrar här INTE ska råka på oseriösa människor som jag gjort här tidigare!! Håret ser helt naturligt ut, det är mjukt och fint och jag kan t.o.m låta det själv torka som idag på bilden!! Helt ostylad frisyr idag!

Fransarna som jag sätter är låånga och fina och vet ni, dom här som jag har nu sitter länge!! Och naglarna, jag det vet ni ju sedan tidigare hur nöjd jag är med dom! Allt började faktiskt med Berit som fixade mina naglar på Dream nails & more. Berit pratade så gott om Silja som fixar fransar så jag bestämde mig för att testa och det ångrar jag INTE kan jag lova!!! Galet fina fransar har jag nuförtiden!!

Jag har bara gått rätt ut duschen idag så helt ostylat hår! 

Och fransarna!! Dessa har jag haft i 2 veckor ni och lika fina fortfarande! Eller vad tycker du?

 Att ha fina naglar är för mig självklart! Berit fixar nya läckra naglar och har nya spännande idéer varje gång! Denna stil har jag haft ett tag nu så det är snart dags för en ny stil!

Vill du också ha en fint hårsvall? Då ska du definitivt gå till gulliga Jutta Dietz Prata med Berit på Dream Nails & more så hjälper hon dig!! Är du ute efter att ha fina ögonfransar som du aldrig behöver måla? Då är det Silja Solo som ska hjälpa dig! Givetvis!! Naglarna ska du låta Berit göra!!!!! Jag har testat lika ställen och är du osäker så vet du att jag är nöjd med dessa tjejers arbete!! Du kan klicka på logotyperna till Dreamnails & more + Eyelash extantions Gran Canaria till höger om inlägget så får du tag på Silja och Berit! 

Idag slutade vi tidigare på jobbet så nu ska jag slappa lite!

Ha en underbar fredag!

LOVE/U XOXO

2 thoughts on “Far å flyg!!!

  1. Trevlig helg vännen trevlig att du får tösen över julhelgen. Tack för dina inslag samt dina bilder
    Mvh Hans-åke sternebring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.