post

Halvåtta hos mig från Gran Canaria…

Hej min bloggisvän!

Visst är det väl härligt att vi fick ta på oss solbrillorna i några timmar i går! 🙂 men idag behövs de inte här i Karlstad! Håkan och jag går här och längtar tillbaka till Gran Canaria och hoppas att det kommer in något nytt jobb där snart! Under tiden så får vi bara drömma oss tillbaka. I kväll så blir det lite lättare att minnas solen och värmen för kl 19:30 så är vår vän Peter från Gran Canaria  med i halvåtta hos mig och det är idag hans tur att laga mat. Ni kan redan nu kika in i Peters bungalov genom att kika in på ett av mina tidigare  inlägg där jag visar bilder från Peters fina bungalow 🙂 klicka dig vidare HÄR och glöm inte att kolla i kväll! även Leons lärare från Svenska skolan Pablo är med!

SONY DSC

Här står Peter utanför sitt hem 🙂 Heja Peter!!

Gårdagens

igår levererade vi 3 lampor till Swedbank och Nu är det så gott som klart! jag kunde inte fota igår dock för det satt för många privatpersoner i möbelgrupperna så jag får gå dit en tidig morgon istället! Det blev snyggt iaf 🙂 efter det så var jag på Studio Pån för att välja ut bilderna till hemma hos reportaget å det kan jag lova Andreas är en GRYM fotograf! så fina bilder han tagit på vårt hem alltså!! Och efter det bjöd han på lunch! Tack Andreas alltid lika trevligt! Och god mat blev det! Sedan hade jag ett trevligt möte med en ny medarbetare och dagen avslutades med presentation av ett inredningsförslag. Det gick bra och det verkade som att många av mina idéer fick fäste! Det är sååå kul att hjälpa folk med deras hem ett sådant privilegium <3 idag blir det homestyling på schemat och dagen avslutas med modevisning på Lecab 🙂

Nu ska jag blunda en sekund och bara minnas!

SONY DSC

Ha en underbar torsdag! återkommer i morgon med bilder från modevisningen ikväll!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.