post

Har du varit i Taurito? – Gran Canaria

Tjingeling!

Å här sitter jag uppe hyffsat tidigt för att vara lördag! Nyduschad och färdig snart för att fixa till mig lite. Idag har vi jobb planerat hela dagen men jag ska också ÄNTLIGEN gå och fixa mina naglar!! Jag brukar alltid ha snygga naglar men den första salongen som jag hittade här på Gran Canaria som gjorde naglar var oerhört oseriösa. Idag ska jag gå till Berit På Dream Nails i San Agustin, jag har hört att hon är jätteduktig!! Jag fixade fötterna hos henne en gång och på det var hon toppen men jag visste inte att hon även gjorde naglar. Så henne ska jag alltså träffa idag.

Det är superkul att det är så många som gillar min blogg och det jag skriver!! Jag bugar mig ödmjukt och tackar er alla som hittar in här lite då och då! Eller varje dag om man vill det! Ännu bättre! 😉 Det som jag dock finner aningens märkligt det är de som tydligen stör sig på att jag delar min blogg på FB. Jag delar på olika Gran Canaria sidor och det gör jag ENDAST när jag skrivit om något som berör just GRAN CANARIA! De andra inläggen delas på andra sidor! Jag lägger ner en massa timmar och energi för att det ska bli så roligt som möjligt att läsa min blogg, både med fina bilder och underhållande text. Varför störa sig? Man måste ju inte läsa min blogg? Man kan skrolla förbi! 🙂

Vidare så har vi en annan märkligt företeelse! Och det är de som ställer frågor till mig gällande mitt bloggande eller blogginlägg UTAN att ens bemöda sig med att klicka in sig på bloggen och LÄSA!! Jag svarar gladeligen på alla frågor ni läsare har det är superkul tycker jag! Men varför ställa frågor angående ett blogginlägg efter att bara sett en bild och en rubrik? Utan att ens ha läst allt? Hmm…konstigt tycker jag! Eller vad tycker du?

Har du varit i Taurito?

Sådär ja!  Då har jag fått gnälla lite! 🙂 Ingen större grej för mig! Jag bloggar för att det är mitt jobb och för att jag tycker att det är roligt! Och speciellt roligt är det med alla er som deltar genom att kommentera, gilla och dela! Jag bloggar ju för det mesta om just Gran Canaria eftersom vi bor här sedan 2 år tillbaka ungefär. Jag bloggar också om annat ibland, mina egna reflektioner om livet. Tankar som jag har och vill dela med mig av för att inspirera eller ibland uppröra lite. Idag tänkte jag inte uppröra så mycket, inte heller ska jag vara särskilt djup men vi ska ändå gå ganska djupt idag. Vi ska prata om dykning i Taurito!! Nu var jag väl skojig va? Hehehe!

Har du varit i Taurito? Jag har bara varit på stranden en gång och det var när Leon och hans kompisar skulle testa att dyka. De hade en svensk tjej som hade teorin, jättegullig! De fick givetvis lära sig om hur allt fungerar, säkerhet och hur utrustningen fungerar. Alla killarna satt och lyssnade idel öra. När teorin var klar så fick de börja med att snorkla lite, för att sedan göra sitt provdyk!

Det är en ganska liten strand med mysig!

Sedan var det dags då!

Lite nervös tror jag nog att Leon var här!

Det är noga med att allt fungerar och sitter som det ska!

Märklig känsla detta som mamma och stå och se på när ens barn går rakt ut i havet! Men det var mycket bra instruktörer så det kändes tryggt ändå!

Spännande att dyka bland alla fiskarna!

Å här var dom klara!! Barnen hade gjort sitt första provdyk!!Härlig känsla när man vågat och klarat det!!

Leon tyckte att det var jätteskoj men ville inte fortsätta för att ta dykarcertifikat men det var en rolig grej!

Ja det var lite från Taurito det! Vi har även varit flera gånger till vattenlandet där men det ska jag berätta om en annan dag! Nu ska jag frukostera och göra mig fin inför dagens bravader!

Ha en fin dag och njut av att det är lördag!

LOVE/U XOXO

2 thoughts on “Har du varit i Taurito? – Gran Canaria

 1. Jag tycker det är jättebra att du har en länk i Kanarieforumen till din blogg. Bry dig inte om folk som klagar på både det ena och det andra! Konstigt folk finns det gott om. Det kan hon som har bloggen Pet Pals GC intyga! Men en sak jag undrar över är att jag inte kan se några kommentarer alls. Nån aning om varför? Stor kram till dig och tack för alla fina bilder.
  Keep on truckin’ 🙂

  • Tack Monica!
   Ja så är det! Men sist så blev jag ju anmäld stup i kvarten och avstängd från FB flera gånger!! För att jag delat! 🙂 Men men….

   Jag vet inte varför du inte ser kommentarerna, ser du inga alls?
   Många kommenterar ju direkt på FB och då syns det inte i bloggen!

   Kram och god natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *