Härliga tider på Gran Canaria!

Hej kompisar!

Hur mås det? Här är det bara fin fint! Jag vet att vi har sommar på Gran Canaria året om om man jämför med Sverige MEN nu ÄR sommaren här på Gran Canaria!! Härliga tider! Det är varmt och skönt och ja även jag kan bada i havet nu för det är varmare! Och till skillnad från er i Sverige som kanske väntar på att semestern ska starta så har jag redan haft min. Nästan 7 veckors ledighet har nu passerat och jag har startat igen på Holiday Club och jobbar som vanligt. Nu älskar jag ju detta jobb så det är INTE synd om mig någonstans!! Tänk er själva, jag åker till jobbet i solsken, ser berg, hav, palmer och annat härligt hela vägen. Väl på jobbet så möts jag av härliga kollegor och min arbetsplats är fina hotell! Ha? Inte illa va? 

Gårdagens photoshoot

Jag jobbar ju som ni vet inte bara på Holiday Club, jag inreder, fotar och målar också. Den kreativa sidan av mig i kombination med den sociala biten på Holiday Club är perfekt för mig! Så igår efter jobbet så fotade jag Mr.H och PUKA som är en ny konstellation av ”band”  här på Gran Canaria eller duo borde jag ju säga! Nåväl, de behövde lite bilder till sin fb sida. Vi fotade i Taoro och utanför Arguineguin närmare bestämt El Pajar. Vi passade även på att äta på den populära restaurangen precis vid havet (se bild) Den ligger i änden av gatan nära cementfabriken. Här är det alltid proppat med Canarier och det brukar betyda att maten är bra. Tyvärr så kan jag inte direkt säga att paellan jag beställde var något jag gick ner i brygga för! Alldeles för lite smak tycker jag men smaken är som baken! Puka tyckte den var ok, allt kändes dock väldigt fräscht.

Håkan tog grillad tonfisk och den var riktigt god! Rätterna kostar runt 5€ och jag rekommenderar att ni tar in flera olika rätter och delar på som tapas. Man sitter precis vid havet så läget är fantastiskt!

Mr.H & Puka på Gran Canaria

MR.H & PUKA 

Fota härliga miljöer

Jag gillar verkligen att fota människor men också stilleben eller härliga miljöer och denna plats är bara så genuin och på riktigt spansk. Inte så turistiskt som det kan vara på en del ställen här på Gran Canaria.  Jag älskar att fånga det vackra i allt, t.o.m skrit kan bli vackert! Här kommer det en bildkaskad från Gran Canaria El Pajar:

Tänk så snyggt att ta dessa bilder och rama in och hänga som ett collage på väggen! Helt ok med mig om du vill låna mina bilder!

Vi stötte på en härlig tandlös snubbe som levererade olivolja till restaurangen, Håkan och Puka fick erbjudande om att åka med ut på havet och fiska! Skulle ni våga åka med? Hihi!

Härligt att träffa lokalbor i alla fall tycker jag!

Fastnade för färgerna när jag tog denna bild, det gula, gråa och vita ihop  med den fina svarta katten!

Ja vi hade en bra em igår! När vi kom hem så var Leon AKUT hungrig så det blev en pizza nere vid stranden för hans del.

Ja det var vår dag igår det! Hoppas att du har haft det minst lika bra!

Vi ses snart igen!

LOVE/U XOXO

 

 

 

4 thoughts on “Härliga tider på Gran Canaria!

  1. Hej goa du!
    Så härligt att du är tillbaka så man får någon information om tillvaron därnere. Visserligen kan man få det på andra sidor men jag har saknat dig.
    Ser fram emot när vi kommer ner och du får visa oss runt på Holiday Club.
    Ha det gott och kramisar

    • Hej finaste Gunbritt! Tack för att du vill läsa min lilla blogg! Kramis kramis Ja det blir kul att träffa er igen! Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.