post

Idag blir det Amadores!

God morgon mitt hjärta!

Jag hoppas att du har sovit gott och är redo för ännu en dag! Idag så är det helgdag här och barnen är lediga från skolan. Det passar oss bra för idag så är det Filippas sista dag hos oss denna gång! Vi åker därför iväg tidigt idag för en heldag på Amadores beach. En vecka går så fort alltså! Eller tiden över huvud taget! Mina föräldrar med respektive har ju varit här länge, pappa i 4 veckor och mamma i 6 veckor. Mina systrar i 2 veckor! I morgon är även Filippa hemma i Svedala igen! Jag hann inte träffa min familj lika mycket som jag hade hoppats men Filippa har jag kunnat hänga med nu så det gör mig glad. Vi pratar redan om nästa gång som hon ska komma och likaså med Anton. De kanske kommer båda 2 med respektive nästa gång, det hade varit roligt! Detta med att sakna sina barn hemma i Sverige är det enda dåliga med att bo här men tack vara FB och messenger så kan man hålla kontakten smidigt ändå och barnen är ju glada att kunna resa utomlands billigt! 🙂

2015-12-24 19.08.35 HDR

Bild från förra julen!

Ja och så var det ju detta med julen också dårå!! hmmm… Å då tror ni väl att inredaren här redan har pyntat ALLT och har sååå fint hemma!! hm joråsåatt!! VANLIGTVIS!! så haaar jag allt pynt framme till 1 advent även julgranen!!! MEN i ååår!! skandal!! Jag har inte ens fått fram adventsljusstaken eller en ynka liten stjärna än!! Ojojojjjjj…dååålig mamma! Men i år har liksom julen gått mig lite förbi, det är ju sommar hela tiden och hjärnan har helt enkelt inte hängt med!! Får ta tag i detta i morgon när Filippa har åkt, 🙁 då kan jag behöva lite terapi arbete kanske!! 🙂

Nu ska vi äta lite frukost här för att sedan sticka iväg och lata oss i en solstol!¨

Ha en härligt julig dag!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.