post

Lite tankar och inredning by me….

Hej raringar!

Hoppas att ni mår bra och har det fint! Många av er kanske fryser i Sverige eller Nore, skottar snö och saltar infarten så att ni inte ska halka! Ni kanske tycker att mörkret är jobbigt och bara går och drömmer om sommaren, och sommaren? blir det någon sommar? Får vi någon sol? osv..osv.. Nu kanske ni tror att jag ska sälja in Gran Canaria som slutkläm här? Nä! tvärtom! Jag tänkte säga att det bästa är om man kan vara tillfreds och må gott i det man har, försöka hitta det positiva med så mycket som möjligt! För om man låter hjärnan gå den vägen att bara misströsta så blir livet så jobbigt att leva! Och då menar jag inte att en depression bara går att tänka bort utan vanliga tråktankar! Och vidare OM ni går och drömmer om att flytta till varmare breddgrader på allvar och OM ni har jobb som det är möjligt med så GÖR det för guds skull!! Låt inte en dröm bara vara en dröm! Håkan och jag har ju turen att ha jobb som det går att flytta med sig så för oss blev det lättare! Och vi ångrar inte en minut det kan jag lova! det finns bara en jobbig sak och det har jag nämt tidigare, de 4 stora barnen som bor kvar i Sverige!! Men via nätet så kan man hålla bra kontakt ändå!

Ni som läser min blogg och drömmer om att göra det vi gjort! jag hoppas verkligen att vi på något sätt inspirerar er och peppar er att följa era drömmar! inte bara de som har med utomlandsflytt att göra utan även andra drömmar! Tveka aldrig att ställa frågor till mig om hur vi tänkte från början, hur allt går till, praktiska saker osv…Jag hjälper gärna till! 🙂 Detsamma gäller även om du ha frågor kring att starta eget eller något annat!! jag svarar på allt jag kan! 🙂

Inredning by me…

Ja, på måndag åker mina stora älsklingar hem 🙁 å då är det dags att ta tag i arbetet på allvar! Jag tjuvstartar lite med att vara med på en företagsmässa på skandinaviska klubben i Monte Rojo nu på lörd-sön mellan 11-16. Är du här på ön                                           och vill träffa mig och prata lite, kanske få lite inredningstips på plats så titta förbi!!                                                                  Du kan även vinna en timmes konsultation med mig i ett lotteri! 🙂

Sedan nu framöver så hoppas jag att jag får färdigställa bungalowen som jag håller på med och ska  inreda, väntar bara på att hantverkare skall bli klara bara! Jag har även ett mycket spännande och roligt inredningsjobb åt privatkund på G + att jag igår blev kontaktad av en tjej som jag skall träffa nästa vecka för ett möte, ev ny samarbetspartner på gång! jättekul! Det verkar som om jag kommer att få en mycket rolig och intressant vår!

För er som nyss börjat läsa min blogg så tänkte jag berätta om ett stort jobb som jag och Håkan gjorde i oktober 2014. Vi var då här i en månad för att skapa kotakter och reka för då var tanken att vistas på Gran Canaria 1-3 månader och jobba…När vi varit här på ön i 2 veckor så blev jag uppringd av en svensk byggherre som jag hade kontakt med i juni månad..han ville egentligen att jag skulle komma ner då i juli och inreda 5 lägenheter men han tog sig inte ur kontraktet med den spanska firman så de blev inget men när han kom ner igen 3 månader senare så hade inget hänt ännu så då ringde han mig och frågade om jag kunde hjälpa honom!! självklart sa jag då!! jätteglad men aningens stressad!! 5 lägenheter på mindre än 2 veckor!!! går det ens? Aja…Vi köööör Och jag kan väl säga så här!! Det var underbart roligt men vi gör aldrig om det på så kort tid!! 🙂 vi fick jobba RÄTT hårt kan jag lova! dag som natt!!! Det fanns inte tid att gå och leta efter saker och vara petig utan till dessa objekt så var det snabba puckar som gällde! Samtidigt som det måste bli snyggt! OCH praktiskt för uthyrning. Vi fyllde upp med ALLT!! porslin, städsaker, lakan, extratäcken!! ja allt som behövs! Jag är mycket nöjd med resultatet och stolt över oss att vi faktiskt fixade det!! Jag fick anlita en kvinna som strök alla gardiner och vi hann inte lägga upp dem men annars så hanns allt med! Jag tänkte visa er lite bilder och jag delar upp det under några dagar! Jag börjar  med  topfloor! fantastisk takvåning med extra allt!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

vi skulle skapa en inbjudande känsla utan att det blev för mycket grejer

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Att sätta upp denna tavla var inte helt riskfritt för Håkan om jag säger så

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

en enkel datahörna eller frukost för 2, älskar lampan som hänger rakt över!

SONY DSC

Köket fylldes upp…

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

En solterass/balkong utanför master bedroom

SONY DSC

En terass utanför köket

SONY DSC

Och en TAKTERASS!!! med WOW feeling!!

SONY DSC

SONY DSC

Här finns det plats för många gäster!!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Självklart ett utekök och utedusch!

Ja det var takvåningen det! Och kika in så ska jag berätta mer och visa er de andra 4 lägenheterna!

Nu är det dags att fixa till mig, har fortfarande ”semester” med barnen som är här och idag ska vi ta en utflykt till bergen!

Kolla in ikväll om du vill se och läsa dagens rapport! Ha nu en underbar dag och var snäll mot dig själv och tänkt positiva tankar och go for your dreams!! Tills vi ses igen! Pussåkram!

LOVE/U XOXO

One thought on “Lite tankar och inredning by me….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *