post

Inredning eller utredning?

Hej vänner! 

Hoppas att ni mår riktigt fint och att ni har en skön söndag! Här på Gran Canaria så har vi just nu storm! Vi har ju för den som inte vet haft ett ganska ovanligt väder nu här på ön. Kallt, regnigt och blåsigt! De som bott här länge säger att så här har det inte varit på 20 år!! Ganska tråkigt för den som betalat dyra pengar för att få sola och bada! Men men…vädret kan man ju inte rå på så det är bara att gilla läget och hitta på något annat helt enkelt. Det är ju vinter även här på Gran Canaria men så här kallt brukar vi inte ha det! För att berätta något mer lite udda så kan jag förtälja att här på Gran Canaria så är det svårt att hitta snygga utemöbler på vintern pga att det inte är säsong!! ?? haha! Så kul! Men jag fick aningens ångest är jag strax innan jul fick ett stort inredningsuppdrag eller när det är inredning ute kallas det utredning då? hehe! Jag skulle inreda en stor terass.

Inredning eller utredning?

Ja jag skulle alltså se till att en stor fin terass skulle fyllas med trädgårdsmöbler. Det finns möbler att hitta men i detta fall så skulle vi inreda med flera möbelgrupper. Att hitta så mycket som vi behövde i samma färg och stil visste jag kunde bli ett problem. Man kanske skulle vara tvungna att beställa och få vänta i månader på leverans….inte så kul! MEN jag hittade precis det som jag vill ha! Loungegrupp, matgrupp, solsängar och 2 fåtöljer i samma färg och stil!! Jag gjorde denna ”utredning” 😉 från grunden och det blev toppenbra!! STORA palmer och kaktusar, lyktor och fina kuddar landar hela grejen. Om paret samtycker så kommer jag att fota och visa er hur det blev 🙂 

Att längta till sommaren

Ja vi som bor på GC är ju lyckligt lottade och har sommar året om men ni som bor i Sverige sitter kanske nu och längtar efter att få inreda uterummet eller terassen. I Sverige så är det ju lite lättare att förstå att det inte finns så stort utbud av just trädgårdsmöbler på vintern. Även om man idag faktiskt bygger vinterbonade uterum i större utsträckning än förr i tiden. Jag tycker också att det är kul att det finns så mycket olika stilar att välja på! 

Jag brukar när jag inreder ute försöka följa upp stilen som är inomhus för att det ska bli en helhet. 

Nu är det dags för oss att göra oss i ordning för vi ska ta med oss Leon och hans kompis Liam som varit här och hälsat på från Sverige i en vecka och vi ska bowla idag. Han har haft lite otur med vädret men igår hade vi i alla fall en dag på stranden.

Ha en fin dag kära ni!

LOVE/U XOXO

(Detta inlägg är sponsrat)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.