post

Inredningskund i Las Palmas + shoppingtips!

Hej hjärtat!

Branden på Gran Canaria är fortfarande inte under kontroll. Den har nu spridit sig så vi har en brand som sträcker sig 27 km. Det har regnat så det hjälpte väl lite men inte tillräckligt! Det finns inte vatten i dammar utan vatten tas från havet! Alla resurser som finns på ön är i gång och även från de andra öarna får vi hjälp. De 800 människor som var evakuerade har fått återvända till sina hus men det är många som är utan ström. Flera hus, byggnader och ett hotell är skadat. Inga rapporterade personskador än så länge! Vill du läsa mer om branden och följa utvecklingen så gör du det HÄR Det känns inte riktigt rätt att blogga om min dag då det känns lite trivialt en dag som denna. Jag berättar ödmjukt och känner mig tacksam för att jag idag kunnat åka till Las Palmas för att jobba med en inredningskund!

Inredningskund i Las Palmas + shoppingtips!

Jag tog alltså bussen till Las Palmas idag men innan det så shoppade jag lite i San Agustin. Äntligen så tog jag mig tid att kolla in Boutiqe Sissi som ligger på Hotellet som heter Folias. En underbar butik för dig som vill ha något som inte alla går omkring i! Nu kan du även köpa mina kuddar där! Men framförallt du måste besöka den butiken om du är här på ön och vill ha snygga kläder, smycken, väskor skor mm! Hon har flip flops to die for!! Min telefon hade inga batterier så jag hann bara med ett foto på ägarinnan Sylva. Mycket trevlig dam med bra smak!

Alltså jag ville ha typ ALLT! Sjukt jobbigt! Borde vara straffbart att ha så mycket fint! Det är ingen billig krims krams affär utan vi snackar kvalité och just detta att hon inte köper in MASSOR av ett och samma plagg! Jag var lite stressad men hon hann slänga på mig en ja, nu vet jag inte vad det heter men man slänger den tex över axlarna som en öppen kofta, eller slänger över ena sidan som på bilden Också perfekt att ha på stranden över axlar eller som en sarong! Jag älskar när man kan använda plagg på fler sätt! Sylva är mycket duktig stylist och slänger i hop outfits åt dig när du handlar!

Här har jag den lite slängd över axeln! Snygg va?

Adress: Aparthotel Folias

Calle Retama 17

351 00 San Agustin

+34 928 14 69 48

+34 666 53 26 45

Las Palmas

Efter det så skulle jag ta bussen till Las Palmas, fick dock hälsa på min vän Annika som äger Nitos restaurangen en sväng för jag upptäckte ju som sagt i butiken att min mobil var urladdad och där hade jag adressen! hahaha! Typiskt mig! Men jag fick en trevlig pratstund med Annika så det var helt ok paus för mig. Väl på bussen (nummer 30 och den som det står directo på och catalina tror jag) Smidig tur då den inte stannar överallt MEN jag hoppade av fel!! Trodde att jag kom till ändstationen när vi stannade till i ett bussgarage! NOPE! Jag skulle ha hoppat av vid nästa bussgarage! Kom ihåg det om ni ska ta bussen och shoppa! Ja ni kan ju shoppa där jag klev av också men om ni tex vill shoppa på el corte inglés så åker ni lite längre! Jag hjälper ett svenskt par i Las Palmas att inreda deras fina våning! Idag så gick vi igenom det som var inköpt sedan sist. Lite nya idéer och en plan för att bli klara med deras drömhem i Las Palmas. 

Nu börjar det lukta gott här hos oss! Håkan & Anton grillar. Johanna har gjort en greksallad och i ugnen är det klyftpotatis! Mumsfillibabba! Så med detta så säger jag nu adjö för ikväll! Vi håller tummarna för att räddningspersonalen får bukt med branden så fort som möjligt!! Ha en fin kväll kära ni!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.