post

Jag är såååå nöjd nu!!!!

Hej igen finisar!

Ja, vi drog iväg till Las Palmas igen för att kolla El Corte Inglés nr 2!!! Wow!! Tack Ulrika min bloggläsare som guidade mig så att jag fick se det andra stora varuhuset med INREDNING mm!!! wohoooo!!! My Lord!! I´m in heaven 🙂 Så mycket fint och du vet alla kända märken, Ralph Lauren, Lexington mfl mfl kvalité kvalité OCH rea just nu då!!

Jag är såååå nöjd nu för jag hittade mitt favorit märke på doftpåsar!! Ja ja jag vet helt oviktigt i det värdsliga sammanhanget men JAG älskar dessa doftpåsar och de är de som luktar mest och längst och vet du vad!!! De kostade bara 3.5€!!! I Sverige tror jag att en påse kostar närmare 70 kr nu. Jag har haft dessa doftpåsar hemma i säkert 12 år nu (bytt ut och köpt nya såklart) och nu har jag dem hemma igen!! Love it!!

Jag köpte även på mig några småpåsar att placera ut lite här och där, de var så billiga! 🙂

IMG_3207

Ja det gick i doftens tecken i dag för min del! Älskar när det doftar gott hemma

IMG_3208

Voluspa går alltid hem det med! Doftljus och REAFYND!

IMG_3209

Det blev även 2 enkla vaniljljus för 1.5 € st

Vi käkade lunch högst upp på el corte inglés och i varuhuset med kläder,

man går förbi outleten högst upp och en halvtrapp upp

IMG_3203

Jag åt lax och denna gång en (nästan) helt och hållet LCHF anrättning utan att behöva krångla och byta ut och ändra!! så här såg det ut, en liten panering på laxen var det enda som var ”fel” fast det gör inget…

IMG_3204

Håkan tog, ja…. någon form av äggmacka… Båda rätterna runt 10€ mitt var jättegott och Håkans var aningens smaklöst.

Las Palmas är ju nästan helt outforskat av oss och det känns som att man borde gå där 8 tim och dagen i en vecka! Men vem hinner med sånt? Så kära bloggisvänner!! OM någon mer av er har några fler bra tips så blir jag jätteglad!!
IMG_3230Ha nu en riktigt mysig fredagskväll!


LOVE/U XOXO

6 thoughts on “Jag är såååå nöjd nu!!!!

    • Ja skjut mig! så härligt!! TACK! för det tipset!! Men behöver Meeeer tid och kanske inte en gubbe med som suckar bland kuddar och vackra lakan 😉 hehehe! tur det fans lite kul för gubbar också! Ja om du kommer på något bra så let me know!
      Ha en härlig lördag!!

  1. El Cortez Ingles är underbart! Hela Las Palmas är underbart men lika härligt som att åka dit på shopping är det att efter typ hela dagen återvända till tysta San Agustin. Man får INTE vara stressad när man gör entre på ”ElCortan” som vi säger för även om man tänkt sig en snabbvisit flyger timmarna iväg. Min yngsta son har hittat små hållplatser på varuhuset som han sätter sig i självmant när han vet att jag kommer att ta lååång tid på mig. Den ena stora mysiga bruna fåtöljen står Carolina Herrera till tjänst med. Personalen känner numera igen honom och låter honom sitta. Bonungshuset är också kul eftersom man kan hitta riktigt fina saker där. Vi har köpt det mesta där som soffa, bord och köksbord mm. De levererar hem pålitligt och det är skönt! Kul att du hittat dit, du kommer att längta till nästa resa! Går du ut på Mesa y Lopez har du ju även Zara Home, då slipper man ju stanna på Atlantico. Lite längre upp på gata (inte på samma sida som Zara och El Cortan) finns en mycket speciell klädesbutik som heter Uteriqe. Väldigt roliga halsband, solglasögon, väskor, scarfsar och skor. Kläderna är lite speciella och sen doften i den butiken, helt underbar. Jag har frågat om den går att köpa men inte riktigt fått något bra svar. Ha en fin dag!

    • Hej Eva! verkligen love it!!! och precis INTE vara stressad!! Vi har dock inte haft så mycket tid de 2 gångerna vi varit där men på torsdag ska vi åka dit och ta en heldag 🙂 Det ser jag fram emot.. Tack för bra tips 🙂 hoppas jag hinner med Mesa y Lopez och klädbutiken..den verkar mysig!! Tusen TACK för bra tips! Kram och ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.