post

Jag saknar ord…

Hej älskade vänner!

Har inte fått till några blogginlägg nu på några dagar då jag har varit fullt upptagen med annat, med att jobba tex på mitt roliga jobb! Jag trivs så jäkla bra och har roligt med både kollegor och potentiella medlemmar i Holliday Club! Kom hem sent igår och hade planerat att skriva ett långt och roligt inlägg idag men med tanke på gårdagens terror attack i Stockholm så nej, det blir inget roligt idag! Jag saknar ord! Vad är det för värld vi lever i!! 🙁 På FB så har jag kunnat kolla av att alla mina vänner som är med där är ok! Men alla andra människor, alla andra familjer som har fått sina liv förändrade för alltid, för vaddå? Varför?

Jag väljer därför idag att dela med mig av en bekant till mig som skrivit sin upplevelse på plats i Stockholm jag delar Jimmy Schönnings inlägg! http://designbloggarna.se/bloggar/jimmy-schonning-hem/52730/

Mina tankar går idag till alla drabbade och vi andra vi MÅSTE bestämma oss!

Det är med KÄRLEK vi motar bort ondskan från våra hjärtan! Låt inte hatet gro sig fast och växa i hjärtat!! Släpp inte in det mörka nu, det är lätt hänt efter en sådan här fruktansvärd händelse men kämpa!!! Låt kärleken i hjärtat bli större istället!!

Jag älskar er alla! och hoppas att ni får en kärleksfull dag <3

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *