post

Kändis detox…..

Hej finis!

Godmorgon och hoppas du mår bra! Själv så sitter jag och väntar på att darling ska komma hem med nyköpta ägg så att jag kan äta frukost! 🙂

Idag står det inte inredning på schemat för min del, jag ska påbörja ett helt nytt spännande projekt med Micke och Håkan och vi har planeringsmöte idag på båtbussen mellan karlstad och kristinehamn. Vi ville vara i härlig miljö för att de bästa tankarna och ideérna skall komma fram! vi tar med oss matsäck papper och penna och som vanligt humor och glada miner!

Vi kommer att gotta oss en hel del  under dagen också men from i morgon så kommer jag att köra en detox 🙂 varför då kanske du tänker nu! hon som tränar och bara äter nyttigt? jo, men ni vet hur det kan bli ibland med sommar och gottisgrejer som vin och champagne osv och jag äääälskar vin och champagne men nu känner jag själv att det blivit för mycket ett tag, ni vet man sitter på balkongen, på stranden, i båten och myser och myser och jag ser faktiskt att jag blivit lite vinsvullen så nu är det dags att vara snäll mot kroppen och låta gifter och annat försvinna, det ska bli så skönt! tror jag!!! :-0 hehehe! men jag skriver det här på bloggen till er lite för att då MÅSTE jag ju leverera lixom! och ni vill ju givetvis höra resultaten så då kan jag inte fuska!! så funkar jag! så kära vänner i morgon kör jag en:

MASTER CLEANSE á la Beyonce

och många kändisar med henne! Denna detox har funnits sedan 1941 och det sägs att om man äter nyttigt även efter så håller de flesta vikten efter det! och jag äter ju nyttigt så vi får väl se! jag får bli min egen försökskanin helt enkelt!

images

Vill du köra med mig? så här gör man: Man gör an blandning av vatten, citron, kayennepeppar och sirap, agavesirap ekologisk har jag köpt på ica, man kan inte köra med vanlig sirap utan maple sirap eller agave då, kolla häslokosten! Man dricker 3 liter av denna blandning varje dag + att man på morgonen dricker en laxerande saltlösning obs! ej vanligt salt!! salt utan jod ska det vara. Detta måste man tydligen göra 3 timmar innan man måste vara på jobbet eller liknande för det är ju, ja laxerande! hahaha! på det så dricker man tex laxerande the på kvällen! ja allt ska ju ut ur kroppen så det är bara att bajsa på! 😉 jag kommer även att dricka the på ingefära avkok som är mycket bra för kroppen! det är gott oxå tycker jag! hej och hå! Nu får ni hålla tummarna för mig alltså! första dagen ska vara lätt sägs det men sedan behöver det gå några dagar innan man vänjer sig! Man kan även köpa epsom salt och bada varmt i för att ytterligare rensa ur kroppen. Detta ska vara väldigt häslosamt att köra några gånger om året då det inte bara innebär viktminskning utan även cellförnyelse mm googla om du vill vet mer!

Recept på detoxdrycken

Ca 2,5 dl pressad citron (ca 4 – 5 citroner) –> är renande och basiskt, Se Syra/bas balansen.

  • Ca 2,5 dl lönnsirap, ca 250 g (Pure Maple Syrup, finns bl.a. på ICA, á ca 60 kr) –> ger näring, vitaminer och mineraler, samt energi, ger ca 700 kcal totalt. Se energibehov.

Ju mörkare sirap desto mer näring brukar den innehålla. Alternativt kan du använda agave som är sirap från en kaktus som anses vara väldigt näringsrik. Honung är ett annat alternativ.
  • Ca 1 tsk cayennepeppar –> rensar från toxiner och slaggprodukter. Testa dig fram med mängden, då 1 tsk kanske är för starkt för dig!
  • Ca 2,5 liter vatten, kallt eller halvljummet.

Skaka hela blandningen

Ja vill du prova? skriv till mig i kommentar-fältet nedan så kan vi peppa varandra under några dagar 🙂

Men idag är det en vanlig dag även om jag mot kvällen inte ska äta för tungt, får nog bli en god soppa i kväll!

Nu ska jag stoppa i minneskortet i kameran idag så i kväll kommer det lite bilder från vår båttur!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.