post

Kändis dieten master cleanse och tabata…

Godmorgon min sköna!

Ja då ver det dagen innan fredag igen då! visst går veckorna fort? Igår så fick jag 3 av 4 kunder som ville flytta fram sina möten så jag fick en ledig dag efter kl 11 igår!! 🙂 riktigt trevligt eftersom jag har så få semesterdagar men framför allt oplanerad ledighet när det är SOL och VARMT!! kan det bli bättre! Ja, det bästa är att få tid att riktigt mysa men Leon! vi tog en tur till Bomsta och njöt av ledighet. Även idag, fredag och måndag har jag lyckats få fria så nu får jag en härlig semester på hela 5 dagar! wiiiihoooo! även om jag är grymt tacksam föra alla jobb och jag har ju världens roligaste jobb! så behövs det lite ledighet och tid att umgås med familjen! 🙂

 IMG_1003

Kändis dieten master cleanse

Ja hur har det gått för mig nu då med min fasta och citron/sirap/cayennepeppar diet? Ja vi kan väl säga så här att jag och min hjärna vi är alltid överens om att vi kör 200% när vi ska göra något!! 🙂 men denna gång fick jag och hjärnan bromsa lite för kroppen ville vara med på ett hörn och uttala sig!! hrmf…:-( kroppen sa: nä detta känns inte riktigt bra kan vi mötas någonstans på mitten eller så? kroppen vill ha 2 koppar kaffe på morgonen och lite sallad och protein på kvällen!! annars orkar inte kroppen träna!! Aja! jag och hjärnan fick väl hålla med om än surt att denna gång hade kroppen rätt så så blev det! 2 koppar kaffe på morgonen, lemonaddrycken + vatten under dagen och alltså en sallad + protein och fettkälla av något slag på kvällen! 🙂 Det stod att man skulle sluta fasta när tungan var rosa..min tunga är redan rosa så jag kanske inte behöver avgiftas? hehehe! aja..det känns iaf skönt att periodfasta under några dagar nu och lemonaden är riktigt god kall!

TABATA PASS PÅ G

Tydligen så är jag inne i ett stim när jag provar nya saker för idag ska jag köra ett TABATA pass! 🙂 lite nervös är jag men det ska nog gå bra! Jag har blivit inbjuden av min vän och frisör Giggi! Hon har skaffat en instruktör som kommer till hennes gräsmatta några gånger i veckan och jag borde nog köra några pass eftersom jag inte kört cardio utan bara styrka under hela våren/sommaren i princip bortsett från förra veckans tennislektion 🙂 hoppas bara att jag inte klappar ihop! Detta ska ju tydligen vara en riktig fatburner så nu kööör vi!!

images

Hoppas bara att vi inte ska göra sådana här övningar!! hjälp!!

Nu du är klockan 9:23 så det är dags att hoppa i gymkläder och bege sig till Giggis gräsmatta!

Foton kommer såklart! Ha nu en underbar dag lovley!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.