post

Min blogg idag! En dag på Gran Canaria

Men hallå där!

Här sitter jag och skriver till dig i min blogg. Klockan tickar på mot 18:00 här på Gran Canaria. Jag har haft en toppendag kan jag lova er! WOW! Jag sov aningens länge och fick göra om mitt schema lite grand men no problems!  Man måste kunna vara lite flexibel ibland! Tanken var att jag och Mr. H skulle köra Leon till skolan kl: 8:20 typ och sticka och träna. Efter det  Kl 9:15 så hade jag bokat ett möte med en kompis från Playa del inglés. MEN Håkan fick magsjuka och Leon har en förkylning som behövde en dag till hemma så den gemensamma färden söder över ställdes in redan igår. Håkan glömde ställa klockan och jag insåg att träning innan vårt möte var inte aktuellt! Så jag käkade min grapefrukt och drack mitt kaffe och spatserade iväg för att börja med mötet och träna efter det!

Dagens blogg: En dag på Gran Canaria

När man bara klickar med någon!

Jag träffade en nyanländ här på ön Cecilia Kärvegård. Vi har träffats en gång innan lite snabbt men våra män har haft kontakt och spelat ihop. Cecilia är författare, föreläsare och coach. Hon jobbar med attraktionslagen, jättespännande och något som länge legat mig nära i hjärtat. Jag har absolut inte läst tillräckligt men nu ska jag fördjupa mig i Cecilias blogg som du hittar HÄR     Du kan också ansöka om att bli medlem i hennes FB grupp: https://www.facebook.com/Rockstjarnestatus/ man kan väl säga att jag kände att vi klickade direkt! Så kul! Vi satt och pratade i typ 3 1/2 timme. Jag satt med ryggen mot solen och har nu ett trevlig märke efter mitt träningslinne på ryggen! haha! så kul!! Får ta en solning av ryggen i morgon för att jämna ut det hela lite! 

Dagens pass på Beach gym i San Agustin!

Jepp! Det hade varit helt lätt att bara hoppa träningen efter 3 1/2 timmes fika! Jag lovar dig, det var såå varmt och jag hade börjat bli hungrig. MEN att bara undvika att gå de vägar som leder mot de mål man har så ja…då når man knappast målet så GYM blev det! Ett benpass, inget långt pass men tunga vikter så det kändes bra! Klockan hade efter passet hunnit bli ganska mycket och då kommer vi till dagens andra prövning. Superhungrig och nytränad, det luktade både pizza och bröd lite här och där. Kan jag inte unna mig en lite baguette nu när jag varit sååå duktig och tränat? Jag insåg att min promenad hem med 132 trappsteg och uppförsbacke inte skulle var möjligt utan något i magen. Jag köpte mig en påse med nötter!! BRA va? Det räckte som energi så att jag tog mig hem. Men innan det så sprang jag förbi Berit på Dream Nails & More eftersom jag slog av en nagel igår! Detta fixade denna donna glatt! Hon visade mig även lite nagelnyheter som jag med spänning ska dela med mig av här på bloggen nästa gång vi fixar mina naglar!

Promenad hem

Ja sedan så var det då dags för det oundvikliga! Promenaden hem! Jag stoppade endast några få euron i bh-n som skulle räcka till kaffe innan jag gick hemifrån i morse. Detta för att jag skulle vara tvungen att gå hem! Jag känner mig själv! Det är sååå lätt att ta en taxi! Inte dyrt heller!! Så därför mina damer och herrar! Jag har listat ut hur jag ska lura mig själv! Jag var alltså TVUNGEN att GÅ för pengarna räckte inte!! Haha! PUST! Det är en trevlig promenad inget att klaga på men det är dessa jääää….la trappor! Ho! ho! ja! jaaa! Men jag klarade det! Och jag undrar om det inte var liiiite liiiite lättare idag! hmmm?? Ska jag komma att bli en person som gillar trappor? eller nä! Men jag kanske inte får sån ångest innan i alla fall! Trappångest! Finns det ordet ens? 

Nu sitter jag här hemma fortfarande iklädd träningskläder!! Jag har som sagt haft en FAB dag här på Gran Canaria och nu ska jag avsluta den med lite god mat och någon bra serie på netflix tror jag! Ska jag lyxa till det med en skräckfilm tro? Hehehe!

Ha en fin kväll min vän och glöm inte att kolla in Cecilias blogg! 

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.