post

Min semesterdag – Amadores

Hey my darling!

Allt bra? Fredag igen! Yeeeeeyyyyy! Love fredagar! Det är ju röd dag även här på Gran Canaria upptäckte jag idag när jag skulle till posten! Ghaaa! Vi jobbar ju så man har inte riktigt koll känner jag! Det är mycket turister här nu och därmed många potentiella medlemmar att skriva in hos oss här på Holliday club! 🙂 I onsdags så hade jag en day off med Leon och var annars än på ”jobbet” ska vi ha en semesterdag? Amadores – Uppvärmd pool fantastisk utsikt och ett underbart väder!!

26 grader i vattnet är inte så dumt

Leon gillade bubbelpoolen!

Ja jag med såklart!

Vi älskar Amadores!

Även Mr.H gjorde oss sällskap en stund!

Vem vill inte ha det så här mysigt när man har semester? Vi käkade gott på restaurangen som ligger bredvid poolområdet. Aki heter den och den kan jag varmt rekommendera om du befinner dig i Amadores.

Jag käkade fajitas och Leon åt amerikanska pannkakor! Mumsfillibabba!!

Utsikten från hotell  Playa Amadores poolområde skäms inte för sig heller!

Även stranden i Amadores är en av våra favoriter!

Härligt va? Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och hoppas att jag får en tur idag!

Ha en FAB! FAB! fredag nu mina hjärtan!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *