post

Näää nu är det andra gången!! Skit också!!

Hej finingar!

Lite sent blogginlägg här men jag har varit ute på vift idag!! Det är ju fullmåne = Fru Ask Morling sover lite dåligt! Så aningens trött men annars är allt typ toppen! Ingen träning idag men det blir ett pass i morgon. I morgon ska jag även fika med en tjej som nyss flyttat hit med sin familj. Hon och hennes man har också en YouTube kanal som ni kan kolla in: Familjen Kärvegårds. På tal om YouTubkanal så kommer ni att få se något annorlunda i nästa avsnitt! Och jag säger bara nu är det andra gången! Skit också!! Jag ska berätta för det idag på bloggen men ni får se det live i filmen på söndag! I 4:e avsnittet av Ask Morlings Living on Gran Canaria

Näää nu är det andra gången!!

Ja mina damer och herrar jag har en ny liten ”grej” som jag testar här på bloggen. Nämligen Groupon.es! Ja ni vet ju hur det gick när vi skulle äta på Happy Vally i Amadores!! Ja då hade vi missat en kod som man skulle ha med! Innan Håkan fick fram den på telefonen så hade vi nästan skrumpnat ihop av hunger!! Ja men nu vet ju i alla fall alla ni som läser hur man INTE ska göra! Nu är det alltså dags igen!! För andra gången!! Jag äälskar groupon!! WOW!!! Så idag skulle jag alltså prova något nytt lite för att det är kul men också för att jag har hört av en vän att detta ska vara så bra! Trådlyft!! Vet ni vad det är? Häng på så ska jag berätta det men först. 

Nu tror väl ändå inte att allt flyter på va?

Hahaha! Det är tur att man har både humor och tålamodet i behåll! Ja jag skulle alltså åka till en klinik i Las Palmas för att testa på att göra ett trådlyft! Ganska spännande tycker jag, har ju aldrig provat så jag var upprymd. Gps säger till oss att vi är på rätt ställe men nä…Vi springer hit och dit, vi var ute i god tid men den försvann! Tiden alltså!! Tillslut så kom vi rätt. Jag kommer in på kliniken, jag hade tid kl 13 enligt påminnelsen som jag fått per automatik från doktorns FB sida. Doktorn kommer ut och säger att nu kl 13 så stänger vi och öppnar igen kl 16! Eh??? Men? Jag har ju en tid nu?

Doktorn med personal var snälla och sa att det gick bra ändå 🙂 Och de fick mig inte att känna mig obekväm eller nåt utan de tog emot mig. MEN nu kommer vi till groupon grejen!! Doktorn säger då att 5 trådar som jag hade köpt var alldeles för lite! Det kommer inte att synas någon skillnad? Hm..För ett ögonblick så vaknade klimakteriekossan! Men snälla nån! Då kan ni väl inte sälja det på det sättet?? Då berättar Dr. Snygg att han har sagt upp kontraktet med groupon för 2 år sedan. Den som driver det företaget fortsätter ändå att lägga ut hans erbjudanden!! Jaha! Vad göra nu då? Nåväl jag kan lägga de 5 trådarna på dig så hoppas vi på ett litet resultat! 

Hemska bilder! Varning!!

Ja och då menar jag på mig! Hahaha! Om ni undrar vad det är för en rolig lila boll jag håller i så kan jag upplysa om att det är ”bedövningen” Det är en isboll! Ni kan tro att jag blev aningens nervös!! Ingen bedövning? Han ska ju på något vis sticka trådar i  min hud?Vet ni vad? Det gjorde inte ont alls! Han förde in trådar på ca 7 cm kanske. 2 på ena sidan av munnen och 2 på andra, den 5:e tråden satte han på min dubbelhaka! hahaha! Ja det vore ju najs om den blev mindre!!Kolla huden under hakan! Fästet eller vad det är! Haha!

Så här funkar det!

Ja så här funkar det! Jag vet att många av er som läser just nu tänker, vilket fjant! Eller det där behöver väl inte Ulrica! Ja ni får tänka och tycka vad ni vill det är helt okej men var snälla mot mig nu! Jag tyckte att det var kul att prova! trådarna som är insatta kommer att försvinna efter ca 2 veckor. Trådarnas uppgift är att stimulera produktion av kollagen runt tråden och detta bidrar alltså till ett lyft. Resultat ser man först efter några veckor men bäst efter 3 månader. Resultatet sitter i 12-18 månader! MEN om du är här på Gran Canaria och vill prova så kolla på groupon och välj 10 trådar istället! Det finns 2 kliniker som gör detta. 

Just nu så mår jag som vanligt, liiite öm där nålarna gått in och lite svullen! Jag ser ju inte nåt resultat förrän en ganska lång tid men jag ska hålla er uppdaterade! 

Lunch i Las Palmas

Efter det mycket snabba och ofarliga ingreppet så skulle vi käka lite mat! Vi hittade ett trevlig ställe som såg fullt ut, då brukar det vara bra! Och det var det! De hade en meny 2 rätter för 8.95€ Jag åt en sallad till förrätt! Fisk och skaldjur! Mumsig som bara den! Efter den så var jag typ mätt!!Håkans förrätt var crocketter med någon spenatröra inuti! Mycket gott!

Min varmrätt var någon slags ugnsbakad potatis med köttfärs, det var gott men jag var ju mätt så jag åt lite köttfärs och sallad + att jag smakade lite på Håkans fläskfilé

Bröd och kaffe ingår

Inget bröd för mig så Håkan åt dubbelt! 

Ja vad jag gör för min det vet jag inte men ja, ville att ni skulle få se hur det ser ut utanför så jag fick offra mig! Haha!

Restaurangen heter CLANDESTINO och ligger i Las Palmas på Calle Doctor Miquel Rosas 8

Tele: 928229603

Jag tycker det var god och prisvärd mat här!!

Nu ska jag och trådarna ta ett glas vin!

Puss på er!!!

LOVE/U XOXO

2 thoughts on “Näää nu är det andra gången!! Skit också!!

  1. Men vad spännande, har aldrig hört talas om det där med trådar i kroppen!!! Hur tjocka är dom, som sytråd? Håll oss uppdaterade om resultatet.

    • Ja detta var spännande! du jag vet inte hur tjocka trådarna är! Känns i alla fall ingenting just nu! Jag ska absolut berätta hur det går!
      Ha en fin dag Ulrika! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.