post

När polisen knackar på dörren…

Hej sötisar!

Hur mår ni? Tisdag och det blåser i San Agustin men solen skiner! Idag så körde jag och Håkan ett pass på gymet (icot) på fm 🙂 känns så skönt efteråt!! Det blev 30 min på cykel, 5 minuter löpning och sedan körde jag ett benpass och avslutade med mage!! pust!! Det är ren vilja nu alltså!! Har bestämt mig helt enkelt!!

träna

Svettig och go! 🙂

Det är viktigt att äta efter träning och ”rätt” mat så idag blev det en omelett som jag gjorde så här:

2 ägg /person

1 skvätt grädde

lite salt och chilipeppar

detta vispade jag ihop

efter det så tog jag idag:  (jag tar det jag har hemma)

1 gul lök

purjolök

skivad choritzo

detta fräste jag i smör för att sedan slå på äggen

när allt låg  i stekpannan så lade jag i bitar av mozarella och täckte med ost.

sänk värmen till 3 och lägg på ett lock

Detta fick sedan stå och puttra tills äggen stelnat och osten smält

IMG_4999

Salladen förgylldes idag med rikligt med fetaost och valnötter och jag har alltid olivolja och balsamvinäger på mina sallader! Det tycker vi är jättegott!

IMG_4998

En supergod, mättande och nyttig LCHF lunch

Innan vi  kunde sätta oss så dök polisen upp och ville förhöra Nomi då hon var hemma häromdagen och hörde inbrottstjuvar i huset bredvid! Så det var bara för allihop att ta fram pass och förklara vad vi jobbade med osv..Man blir ju aningens nervös alltså när polisen knackar på dörren! Konstigt det där, som om man skulle ha glömt bort om man gjort något olagligt och polisen kommer för att påminna eller något!! Eller är inte ni så? När man blir stoppad vid en poliskontroll så känner man sig skyldig fast man vet att man är både spik-nykter och har kört i rätt hastighet! hahaha! jag är sådan i alla fall!! kanske var jag kriminell i mitt tidigare liv! 🙂

Igår så städade jag och jobbade hela dagen och det är ju samma där som det är med träning, det känns skönt efteråt

IMG_4990

Jag tvättade och lade in lakan som hade torkat i solen och jag älskar den lukten!!

IMG_4991

Och jag älskar vårt sovrum!! Utsikten!! jag vet att jag skryter om den men den är bara sååå FAB!!!

Idag blir det mer jobb och mer tvättande! funkar fint när man har jobbet hemma!

Ha en underbar dag mina vänner!

LOVE/U XOXO

14 thoughts on “När polisen knackar på dörren…

  • Hahaha! tur jag inte är ensam!!! 🙂
   Ja visst är det! man skulle kunna sova på en stubbe med den utsikten tror jag!

   Fast jag föredrar förstås vår gosiga säng! 🙂 kram

 1. Håller med, verkligen en härlig utsikt i ett fint rum!!! Är det som en stenpanel halvvägs upp på väggen? Eller är det tapet?
  Sen undrar jag alltid vad man ska göra med alla kuddar man har på sängen när man går och lägger sig…? Slänger man dem bara på golvet då? De tar ju sån plats när de inte ligger på själva sängen och ser snygga ut.

  • Hej Ulrika! Tack! 🙂
   Det är sten (som tur är)
   Hahaha! jaa du…Man lägger dem i en hög på golvet! hehe! men vi har skippat överkastet i alla fall!

 2. Vad roligt att höra av dig ! Har undrat så vart du tog vägen. Min man och jag läser tillsammans varje dag din härliga blogg.Du är helt underbar. Är just hemkommen till Stockholm efter en månad på G C. Längtar tillbaks redan.

  • Gulliga Maud <3 Så kul att ni gillar min blogg <3 Å jag förstår att ni längtar tillbaka det är så härligt här!! hoppas ni kan komma tillbaka snart! KRAAAAM

 3. Hej! Motionerar mkt själv just nu. Vill inte bära extra kilona mer. Vilken god måltid. Tack för tips! Jätte fin utsikt. God natt. Hasta pronto!

  • Härligt! Ja jag själv har uppförsbacke just nu…men skaaa hålla ut och träna nu!! Måste också bli av med de extra kilona 🙂 Vi får peppa varandra 🙂
   Ja testa den omeletten! sååå gott och nyttigt!!

   Ha en fin dag!
   KRAM

  • Haha! Monica!! 🙂 Nä det kan vara svårt ibland men så får man syn på utsikten och då går man upp glad och nöjd! Ha en fin dag vännen! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.