post

På tal om att ha roligt!

Hej i kvällen finisar!

Snart är klockan 23 här på GC och vi har precis stekt klart lite köttbullar! Roligt va? Jag fick plötsligt cravings, näää är INTE gravid!! På tok för gammal för det men aja, jag köpte köttfärs häromdagen på lidl, fast jag VET att jag inte gillar denna grovmalda köttfärs!!! Ghaaa! Jag vart bara lat! Vi köper endast köttfärs på Hiper Dino i San Fernando annars. Varför? Jo jag pekar på köttet jag vill ha och ber att få det malt 2 gånger. Nåväl, jag tänkte, jag slänger allt i matberedaren, lök, ägg, salt och peppar, grädde och köttfärsen. Ja också kör vi!! Då kanske även grovmalt blir bra? Nä… Ja Håkan och Imon är nöjda men jag vet inte jag, det blev änna lite segt? Eller är det bara jag?! Nåja, de andra är visst nöjda så! Leon har önskat makaroner och köttbullar (en raritet i detta lchf hem) Så det ska han få i morgon.

På tal om att ha roligt

Jag har ju jobbat oerhört intensivt nu med mina inredningskurser ett tag men nu har jag 3 kurser klara och håller på med en fjärde men den räknar jag med att ha klar i januari. Nu har jag kommit i kapp mina 2 veckor av sjukdom och kan således äntligen slappna av lite och ha lite roligt. För roligt måste man också ha i livet, det är medicin dä! På lördagen så fik jag ett annat cravings som kommer ibland och det är sushi ååå vad GOTT!! Det ingår ju inte i LCHF menyn men om jag ska fuska så är det sushi som kommer högt på listan. Problemet är att de lägger riset i sockerlag för att det ska vara klibbigt och för att vi ska bi sugna på mer men nåväl, någon gång ibland så går det allt bra. När vi äter sushi så äter vi från SAKE, vi har aldrig varit där förut utan bara beställt hem som jag också kan rekommendera! TOPPEN!! Nu åkte vi alltså dig jag och Håkan

Detta ligger i närheten av Tropical och du hittar alla uppgifterna HÄR Det fungerar utmärkt att beställa om du bor i närheten, vet ej hur långt de kör. Vi har beställt flera gånger och alltid varit nöjda.

Man kan ju sitta i ett typiskt japansk ”bås” men vi såg inte förrän vi skulle gå att benen kunde stoppas ner i ett hål under bordet liksom! Ha ha ha! Vi tänkte, hur ska vi komma upp om vi ska sitta där på knä och äta!! snacka om att man vet lite!

Jag var så jäkla hungrig så jag glömde fota den vackra maten! Suck! Men jag fotade Leons portion som han beställde att vi skulle köpa med till honom! Är ju inte riktigt samma sak men det är fräscht! Även som take away

Lite mer roligt

Söndagen blev en sportig dag! Eller ja, för vissa 😉 Vi träffade ett gäng härliga människor i Playa del ingles för tennis eller dryckesintag på bänken! Igår blev det endast sportdryck för min del men jag får nog helt enkelt dra på mig träningskläderna fram över!! Nästa gång ska Leon och Imon få följa med 🙂 Det blir roligt!

Kan detta vara den mysigaste tennisbanan tro? Nu blir det bildbomb och jag tror att ord är överflödiga!

Vi hade roligt helt enkelt!

Dom som ser lite trötta ut ja det är dom som faktiskt spelade tennis i 32 graders värme! En eloge till dem!

Ja så här kan det alltså se ut en helt vanlig helg på Gran Cananria

Nu ska vi se om vi kan få någon sömn snart!

Vi ses när vi ses!

LOVE/U XOXO

One thought on “På tal om att ha roligt!

  1. Härliga vänner ni Har! Roligt att se att du kommit igång igen Me lite träning efter sjukdom.fina bilder du har tagit också.mvh från Sverige o Göteborg
    Hans-åke o Titti min stora kärlek .vi har varit
    I 30år nu inte illa va! 😊🤗😘💐💐💐💐

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.