Renovering på G

 Hej på er bloggis vänner!

Solen skiner idag och det börjar bli varmare på Gran Canaria nu! Varmare tänker säkert du som skottat snö i 20 minus! Jag fattar, livet är orättvist ibland, MEN vi har faktiskt skillnader i årstiderna även här och nu njuter jag av varmare dagar och ser fram emot ljumma kvällar och nätter! Man får liksom vårkänslor och ny energi poppar upp! Jag har massor med inspiration i kroppen som vill ut, nya idéer vad jag vill göra här hemma osv.. Det vi väntar på är vår hyresvärd som ska komma och fixa avloppet i köket och då ska tydligen delar av köket rivas… jag går och hoppas på att vi måste få ett nytt kök!!

Köksrenovering

Ja när vi flyttade hit så tänkte jag att ja, ett rött kök… kanske är kul! Vi hyr ju vår bostad så jag bestämde mig för att gilla läget helt enkelt! Inte gilla köket för det går inte!! Det är ett slarvbygge utan dess like till att börja med men sedan så är kaklet svart och spegelglasrandigt!!!!! Eh? Ja ni fattar va?? Jag kallar det för ett porrkakel, jag kan tänka mig att det hade passat in på en bordell!! Jag har gjort allt för att täcka för kaklet om jag säger så…. Min plan var att måla om köket och byta eller måla kaklet… Jag har tom köpt färgen redan! Hahaha! Men nu så väntar jag och ser vad som händer! Hoppas att allt rasar när de börjar riva i det!

Renovera och inreda

Att inreda och renovera är ju något som har upptagit större delen av mitt liv i Sverige och nu har jag övergått till att bara inreda åt andra här på Gran Canaria + att jag har mina inredningskurser. Men jag måste säga att det rycker i renoveringstarmen lite nu. Badrummet som vi har på övervåningen läcker och det är också något som står på listan vad hyresvärden skall åtgärda. Våra grannar har haft samma problem och vi blev lovade helt nya badrum!! Jippie!! Tänkte vi men ack nej!

Grannens badrum är åtgärdat redan och allt de gjorde var att riva ut badkaret, sätta nytt kakel där det stått och satt in en dusch vägg!! De tog bort bidén och satte in en ny toalett det var allt!! Suck! Men men ….bättre än det som vi har nu i alla fall. Så vi får väl se, vi får väl se!! Ska visa bilder när det är klart sedan! Tillsvidare så döljer jag så mycket som möjligt med saker….

Nu önskar jag dig en underbar dag!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.