post

Rockig dag….

Hey babe!

Idag blev det tidig morgon för mig! var ju tvungen att gå upp och koka ihop drycken jag ska dricka under dagen och dricka saltlösningen som ska skölja ur tarmarna! Saften som man skall dricka är helt ok! är inne på andra glaset nu som är lite varmt så det smakar typ citronthe så ja, går bra! men den där j-vla saltlösningen!!! hua! det var svårt att få i sig alltså! tänk dig själv att dricka varmt saltvatten! blä! men jag ska försöka någon dag till, tror inte man behöver göra det varje dag! i morgon ska jag berätta hur dag 1 gick!

IMG_0994 IMG_0993

GÅRDAGENS

Igår var jag, Micke och Håkan på en mycket trevlig planeringsresa, vi tog båtbussen mot kristinehamn och hoppade av på långön. Där var vi heeelt ensamma! så härlig miljö! vi dukade upp lite mys! bäst att passa på dagen innan detox lixom….hehehe!

 IMG_0806 IMG_0808

Detta som vi planerar är en helt ny grej som inte har med inredning att göra men det ska bli så spännande!! snaaaart kommer jag att avslöja vad det handlar om! 🙂 Men till dess så får ni bara gissa! Vi satt på ön i några timmar innan vi blev upplockade för att åka hem

IMG_0917

Mysig båttur

IMG_0928 IMG_0945 IMG_0939 IMG_0931

Väl hemma så fortsatte vi planeringen på Rock bar! Ja ni förstår vilken avslappnad jobbdag!

IMG_0988 IMG_0962 IMG_0958 IMG_0956 IMG_0953 IMG_0971  IMG_0952 IMG_0951

Rockigt värre alltså! 😉 Nu ska jag köra lite styrketräning hemma! blir lugnare pass under fastan men det är viktigt att röra på sig så att man inte tappar för mycket muskler under fastan! så lite armar/axlar/rygg/mage får det bli idag tror jag!

Ha nu en riktigt härlig dag! själv ska jag sticka ut till 3 kunder idag!

Puss så länge!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.