post

Ska du hyra bil när du är i Spanien?

Hej igen söta ni!

Ja, på min blogg så skriver jag ju om lite av varje som ni säkert har märkt! Jag skriver från mitt hjärta, privata tankar, jag berättar vad jag gjort, mat, träning, hälsa mm mm En blogg med extra allt! Typ!!  Bra eller dåligt? Jag vet inte om vi frågar en bloggexpert vad denne skulle säga, men this is what you get! Jag har ju väldigt många läsare så nåt bra måste det väl vara med bloggen! 😉 Något som jag tycker är väldigt roligt det är mina samarbetspartners som ni ser här till höger i bloggen! Och idag så ska jag lyfta fram Hyra bil i Spanien! Jag är ju noga med de som annonserar på min blogg jag tycker att det måste finnas ett värde för dig som läser på ett eller annat vis! Hyra bil i Spanien är ett sånt företag! Det jag gillar framför allt är att det är enkelt och det finns fler lösningar som tex att man hyr en bil på ett ställe och lämnar på ett annat! Försäkringar och allt ingår! Detta är ett tryggt företag att anlita och när det kommer till sådana saker som att hyra en bil så vill man känna sig trygg! eller hur!

Vanliga frågor och svar hittar du HÄR

Och för mer information och bokning klicka  HÄR

Vill du boka bil på Gran Canaria? Ja då kommer du direkt dit om du klickar HÄR

altea_nologo

Lycka till med din hyrbil!

Nu ska jag skicka några mail men jag ska också ta en citron och ingefära drink då det börjar kännas i halsen! Fasiken också! hoppas jag kan mota bort det!!

Må så gott!

LOVE/U XOXO

5 thoughts on “Ska du hyra bil när du är i Spanien?

  1. Hej 😊 …. Jag undrar hur det fungerar med parkering…När man åker runt på ön samt längst med turiststäderna i söder?// Elisabeth

    • Det funkar bra! Om man parkerar fel så får man böter på 1.8€ så det är inte så farligt! Det finns många parkeringar där man trycker ut en biljett när man åker in och sedan så betalar man i en automat eller till en person för den tid man stått. Det finns en hel del parkeringshus även på badstränder som amadores tex

  2. Hej! Landade på det här inlägget när jag googlade runt för att få mer info om att hyra bil på ett mer miljövänligt sätt. Letade egentligen efter mer info om bildelning genom nya tjänster som denna. Så ville bara lämna det som tips till dig och dina läsare.

    Tack för mig,
    Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.