post

Soffhäng och inredningsdetaljer…

Hej bloggisvännen!

Det känns som om allt blir oviktigt en dag som denna..dagen efter den värsta fredagen den 13 någonsin!! Jag tänker på Frankrike och Paris. HUUUUR kan detta hända? VAFÖR? Hur kan människor göra så  här mot andra människor? Alla anhöriga, barn som mist sin förälder, föräldrar som mist sina barn, syskon som gått förlorade!!! Vad ska vi ta oss till? Vad händer här näst? Jag är rädd för att detta inte var sista gången något sådant här kommer att hända! Vi måste hålla ihop nu! Sprida kärlek, inte hat. Jag lånar en bild som en vän la ut på FB med ett citat från Marthin Luther king, Jr

paris

Känns trivialt att prata om mitt liv i solen nu men jag tror ändå på att sprida positiv energi så även denna dag ska ni få en rapport från

Gran Canaria – San Augustin

Lördag, bra dag för oss men lite mulet, Calima hälsar på vilket innebär värme och sand som kommer in från sahara. Ligger ute i solstolen på terassen ändå och lyssnar på en ljudbok. Jag har blivit helt besatt av ljudböcker sedan vi kom hit!! vet inte hur många jag lyssnat på! Det är så avkopplande tycker jag att bara fokusera på den spännande boken, jag gillar skräck och thriller. Just nu lyssnar jag på morden i sandhamn men jag har även plöjt igenom flera Liza Marklundböcker och en bok som heter Färjan, en svensk skräckthriller som är utomordentligt skriven av Mats strandberg. WOW! vilken bok! kunde inte sluta lyssna alltså! Du kan köpa boken HÄR: eller så gör du som jag! gå med i storytel!

farjan

Igår var det skoldisco och det var jättetrevligt, barnen dansade och lekte och alla vuxna umgicks och hade det bra. Att sitta ute med bara armar i mitten på november känns helt overkligt men underbart!

Idag tog vi sovmorgon och bara slappar och mår fint nu innan vi ska åka till min pappa och Gunilla hans sambo som nu befinner sig i Playa del Ingles, vi ska äta middag hos dem. Ni ska även idag få lite bilder från vårt hem, idag blir det en del av vardagsrummet. Ni kommer undan för undan att få se fler vinklar och fler detaljer! det är bara att kika in här om du är nyfiken! Först kommer det en förebild då såklart!

2015-10-08 10.28.41

Så här ser det ut nu då! 🙂

2015-11-14 13.31.09

Kuddar är köpta på samma ställe som sovrum och kök! Vi har vita överdrag till soffan men då voffsing envisas med att burra in sig i kuddarna så får väl det bli något vi drar på någon gång ibland!

2015-11-14 13.32.38

Jag gillar oordningen bland kuddarna, inbjudande och man vill bara slänga sig i kuddhavet!

2015-11-14 13.33.07

Mina inredningsböcker nära till hands, lampa från Kartell, tavla och apa från Oscar & clothilde (se adress tidigare inlägg)

2015-11-14 13.31.09

Vi har inte plats för soffbord så bara rottingpuffar framför soffan och ett litet bord

2015-11-14 13.33.36

I trappan har vi hängt en kelim matta på väggen och en halmhatt hänger och väntar på att bli använd

2015-11-14 13.36.49

skallen på väggen ger lite cowboyfeeling och är inköpt på loppis i Sverige

2015-11-14 13.37.10

Min apa (ojj vad dammig! 😉 hehehe! ) är en annan favorit från oscar & clothilde

2015-11-14 13.34.17

en till hatt som vänta på att få följa med ut!

Men vad har vi för STIL?? Ja ECLECTISK ( = blandade stilar)  skulle jag vilja säga, bohemian chic är ett annan bra beskrivning. Hemtrevlig säger många, avslappnad stil som ger energi har någon annan utryckt sig!

Det viktigaste är ALLTID att de som bor i ett hem trivs, inte vad andra tycker!

Jag måste också understryka då jag fått frågan om det är så här jag inreder åt kund? Att javisst om det är den här stilen kunden efterfrågar, annars gör jag alla stilar! kika gärna på min portfolio så ser du lite av det jag gjort genom åren!

Nu ska jag sola lite och göra mig iordning för att åka på middag i Playa del Ingles!

Ta hand om varandra nu och tänk på citatet ovan! <3

2015-11-14 15.38.11

Osminkad version av mig själv i brillor framför datorn en helt vanlig dag på Gran Canaria

LOVE/U XOXOKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.