Solen skiner på Gran Canaria igen!

Hej mina fina bästisar!

Hur mås det? Bra hoppas jag! Här på hos oss är det varmt igen!! ÄNTLIGEN! Jag menar jag bor ju här för att jag vill ha det varmt och skönt, inte gå omkring och frysa i regn liksom!!??? Heeeelt galet väder har vi haft ett tag nu!! Regn och kallt!! Men nu så är ordningen återställd! Solen skiner på Gran Canaria igen! Tempen i havet ligger på ca 18 grader vilket är = jag badar INTE!! Men för en som kommer från kalla Sverige så är det ju helt ok! Jag föredrar Holiday Clubs pooler som hela tiden håller 25-26 grader! I LOVE it!!! Vad tycker du? Badar du i alla temperaturer eller är du som mig? Det måste vara varmt! 

Jag har det bästa jobbet!

Som ni vet så jobbar jag på Holiday Club i Amadores vilket är sååå najs!! Tänk dig själv, varje dag så åker jag med bussen från San Agustin. Jag åker förbi palmer (som jag älskar) gröna gräsmattor, blommor och andra växter och alla de härliga bergen! Jag har dessutom bästa buss sällskapet Cheryl en engelsk kollega som jag sitter och pratar och skrattar med varje dag. Vad är det vi gör på jobbet då? Jo vi värvar medlemmar och ger dem chansen att både bo bra VARJE gång de åker på semester OCH spara pengar på att vara medlem! Sånt gillar jag!! Hjälpa människor att på ett eller annat vis få ett bättre liv. Den här veckan så har jag skrivit in hela 3 medlemmar (familjer) så det känns riktigt bra! Att VARJE dag få chansen att träffa alla dessa härliga människor, prata med och lära känna dem lite. Det är inte så sällan som jag faktiskt lär mig något nytt, tex så träffade jag en fågelskådare en dag som berättade om fåglarna på Gran Canaria. Man är aldrig för gammal för att lära sig nya saker eller att ha roligt! 

Dags för träning igen!

Som ni vet, ni som läser bloggen så är jag lite on and off när det kommer till träning. Men nu så har jag kommit till den punkten att jag tror vågen sa till mig på skarpen att nu får det vara ett SLUT på detta!! Vågen håller inte längre, den går sönder om jag inte gör något åt detta! SÅ nu är det faktiskt fler på jobbet som bestämt sig för att vi ska träna ihop så det känns bra! Min chef hjälper oss att komma igång. I tisdags så körde han med mig som f-n ett armpass som känns idag kan jag lova! Att skriva dessa rader är aaaaningens plågsamt!! Idag så har jag lunch med nya medlemmar och efter det så ska det köras ett benpass! Hej å hå!! 

Carneval på Gran Canaria

Den årliga karnevalen är en stor folkfest på Gran Canaria. I Las Palmas äger den rum 26 januari – 18 februari 2018 och i Maspalomas/Playa del Inglés 2 – 11 mars. Vi har varit och kikat på den 1 gång men då kom vi lite för sent, i alla fall för att gå ut med Leon och hans kompis Liam som var här då! Det var liiiite för mycket festande för att hänga ute med barn tycker jag. Även om det är en folkfest. Om du är här så tycker jag absolut att ni ska gå och kika på detta! Det är verkligen otroligt många som har fantastiska dräkter på sig! Lastbilar som kör omkring med MASSOR av maskeradklädda människor och musik överallt!! Vi får se om vi går ut och kikar! Nu mina vänner så är det dags för mig att avsluta för jag ska snart träffa nya härliga människor!

Ha en toppendag!

LOVE/U XOXO

2 thoughts on “Solen skiner på Gran Canaria igen!

  1. Hej fina vännen roligt att det är varmt o gött för er!
    Här i Göteborg är inte så kallt som det har varit
    Men mycket snö det går att åka skidor samt pulka
    Det fortsätter o snöa idag med. Vad kostar det att bli medlem i klubben du beskrev. Mvh från snöigt Göteborg. Hans-åke sternebring 🤗😘⚘⚘⚘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.