Ta hand om din hälsa på Gran Canaria

Hej fina bloggisvänner!

I skrivande stund så sitter jag på jobbet och skriver lite här på bloggen. Jag har ju lite väntetid mellan mina turer på Holiday Club. Idag är det fredag, vad ska du göra idag? Idag har jag med mig Håkan och Leon till jobbet, eller ja.. de ligger vid vår pool på jobbet och när jag slutar så ska vi hänga vid poolen här i em. Men innan det så blir det en god lunch på Aqui, restaurangen ovanför vårt kontor. Planen i morgon är att ligga på en strand eller pool och på söndag så vill Leon åka till parken i San Fernando. Där ska Håkan och han åka inlines och jag kanske ska vara med på yogan. Det är nämligen gratis yoga där varje söndag med en kvinna som är en ganska känd person här på GC tack vare ett tv program motsvarande biggest looser. Att förbättra hälsan är alltid aktuellt. Det ser dock ut att bli VÄÄLDIGT varmt på söndag så vi får väl se om familjen föredrar att bada någonstans i stället..

Ta hand om din hälsa på Gran Canaria

Ja detta med att tänka på vad man äter och inte äter, motion, mindfullnes mm mm är oerhört viktigt. Om du vill uppleva något utöver det vanliga i höst så ska du besöka min fina vän Annas hälsohelg som hon har uppe i bergen – La canal Jag kunde inte vara med förra gången men jag åkte dit den sista dagen och fotade lite åt Anna. Kolla in detta underbara ställe!! Skulle inte du också vilja åka på retreat hit? Få en kickstart inför hösten för att förbättra din hälsa? Här är fina Anna

Uteplats under tak med grill och kök

Bra idé, lastpallar som gungor! Tänk att lägga några sköna kuddar här och bara ligga och gunga lite uppe i bergen!

Härliga rofyllda miljöer sär man kan vila kropp och själ, allt för en bättre hälsa

Plats för yoga eller meditation

Lekpark för barnen

Hur fin är inte denna gunga liksom!!!

Härligt med frisk bergsluft! Vill Du hänga med nästa gång? Kontakta Anna! +34 625366177

Jag kan verkligen rekommendera dig som vill göra en förändring, förbättra din hälsa eller helt enkelt bara få en nystart att hänga med på detta!

Nu mina vänner så önskar jag er alla en riktigt hääärlig fortsättning på denna fredag! PUSS!

LOVE/U XOXO

2 thoughts on “Ta hand om din hälsa på Gran Canaria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.