post

Toppless eller inte?

Hej på er!

Sitter vid köksbordet med min man framför mig, han är i ett irriterat tillstånd ( hehehe) Jag och Timmy skrattar åt honom! Han har lämnat in bilen på lackering i San Fernado och bestämde sig för att gå?? Dessutom så fick han för sig att handla och har alltså gått med en shoppingpåse hit till San Agustin!! Why? lixom 🙂 Okej, på vägen hem så stöter han tydligen på en arg tyska och kommer på i efterhand vad han skulle ha sagt (vem har inte varit med om det? ) och morrar och tjurar….Och nu här vid köksbordet så spelar jag och Timmy en cover med Miley Cyrus där hon har fel uttal!! Detta retar upp H ännu mer!! fniss! hahaha! Någon har vaknat på fel siiiida idag!! Jag försöker med lite ”rolig” yoga moves á la hälsoresan 😉 funkar inte!! hahaha! bäst att dra sig  undan! Men jag känner mig lite på bushumör idag så jag tänkte prata om BRÖST!! Och genast när jag skriver detta så undrar du…vad ska detta bli nu då? Någon kanske hoppas på något helt annat än vad någon annan gör!! 😉

Toppless eller inte?

Ja, vad tycker du? Här på Gran Canaria så finns alla varianter 🙂 Med och utan top!

sunburn-comic

Själv slängde jag av mig min top på det glada 80 talet var väl typ 15-16 år. Det var en period då som detta var ”inne” och typ ”alla” sprang med flickorna lösa. Efter några år så fick man barn och lökarna fick en helt annan uppgift att axla! Och har man bobbisarna igång för mjölkproduktion så finns inte ens tanken på att vara topless! Hemska tanke!! Och märk väl, nu pratar jag bara för  mig själv och hur jag kände då 🙂 Om någon annan känner annorlunda så har jag inget negativt att säga om det! 🙂

ta_koslapp_7_670810a

Jag tror att många känner frihet i att låta tjejkompisarna hänga fritt i solen, kanske man inte vågade på 80-talet…det passar sig inte osv… Själv solar jag utan topp i min ensamhet på terassen eller om jag ligger själv på stranden bland alla andra som solar topless, fast jag gillar inte att bada utan. När vi har våra barn med så är det alltid top på av respekt, de kanske inte vill se sin mamma halvnaken lixom..

b14efa30a7ea3f4a19f7bba1fe2b9534_131828298

Men jag säger som min dotter sa när hon var här i december

”Det är så härligt här på Gran Canaria för här får alla vara sig själva” och det instämmer jag verkligen med!

Så…  när det gäller topless eller inte så tycker i alla fall jag att var och en får göra som de vill!

Vad tycker du?

Och som vanligt, bilderna är ”lånade” från nätet och även om min stämpel är på så har jag inget med bilderna att göra

Nu önskar jag dig en FAB måndag! Här på GC är det lite mulet just nu så det blir lite jobb framför datorn bla.

IMG_3807

LOVE/U XOXO

4 thoughts on “Toppless eller inte?

 1. God morgon söta du, nu sitter jag här med min morgonkaffe igen och läser din blogg 🙂 Instämmer att det är så underbart just med faktumet att i GC du får lov att vara dig själv. Sverige är ett underbart land men det med högt i tak är nog lite underskattat, tyvärr. Jag solar också toppless bara när andra runt omkring gör det men dock inte i närvaro av mina barn.
  Ha en riktigt bra dag i solen
  Många kramar från Trollhättan

 2. I Sverige var vi toppless på 80-90-talen och då var ingen i Spanien det, det var förbjudet. Det fick reseledarna alltid tala om för svenska charterturister.
  Nu har tiden kommit ikapp och kvinnor är toppless i Spanien och småbarnen badar nakna, men inte i Sverige för nu har vi blivit lite konstiga i det här landet. Småbarnen måste ha badbyxor på sig för alla tycks tro att det lurar pedofiler i varje buske. Vådan av att gå omkring med blöta badbyxor, särskilt för småtjejer, tycks överskuggas av den eventuella faran att betraktas av folk med avvikande intressen. (säger jag som måste byta om VARJE gång jag badat för annars får jag UVI).
  Jag är definitivt för att göra som man själv behagar, men det här med barnen är bara löjligt.

  • Ja Ulrika, svenskar skulle i vissa fall behöva slappna av lite mer! Skaka av sig dumheterna! Det enda man behöver tänka på är att inte lägga ut nakenbilder på sina barn på nätet. Här på GC har vi just nu en pedofil som härjar! Gripen för barnporr i datorn mm mm och där vill man ju inte ha ett foto på sitt nakna barn som man lagt ut själv på fb. Men annars så håller jag med dig, små barn ska få bada nakna och vuxna med om de vill det (på speciella stränder då 😉 ) Å top på eller av är upp till var och en! Ha en fin dag Ulrika!! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.