Tyvärr…

Hej fina ni!

Hoppas att ni alla mår riktigt bra! Bloggen har legat och gapat efter nya inlägg under en längre tid nu som ni har märkt! Hade tänkt att ta tag i det men tiden har varit knapp och lusten och orken försvann! Jag har nu bestämt mig för att på riktigt ta en blogg paus. Det har varit så under en längre tid att jag via bloggen dragit till mig en hel del tråkiga personer. Personer som snackar en massa skit, en som sökte upp mig för att komma åt mina vänner och sedan stal från mitt hem, falska anklagelser och hot om att sprida falska rykten om mig och min familj! mm mm….. Jag har tröttnat lite just nu! Jag kommer med stor sannolikhet tillbaka här och skriver om diverse bravader, inredning och djupa tankar men fram tills dess så får ni hålla tillgodo med gamla inlägg om ni är sugna på att läsa om Gran Canaria tex.

Ni vanliga gulliga människor är givetvis såååå många tusen fler än idioterna och jag är oerhört tacksam för er! Det är ni som hjälpt mig att fortsätta blogga trots allt! Och det är för er skull som jag förmodligen kommer tillbaka till bloggen igen! 

Men med detta sagt så önskar jag er en underbar jul och ett gott nytt åt!

Vi ses igen!

LOVE/U XOXO

4 thoughts on “Tyvärr…

 1. Det var väldigt ledsamt att höra fina vän
  Jag hoppas du tar bort dom från maillistan
  Jag stöder dej till 100% o hoppas du kommer
  Tillbaka starkare. Älskar dina blogg inlägg
  Jag önskar dej o din fam God jul o
  Gott nytt år😊😘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

 2. Men lilla vän vad är det du blir utsatt för? Alltså hur mycket onda människor finns det? Du gör nog helt rätt i att ligga lågt ett tag så får vi hoppas att dessa onda människor till slut inser att dom ska skaffa sig ett liv istället för att förstöra livet för andra.
  Önskar dig och din familj en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.
  Många styrkekramar från Sven och mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *