post

Varför inte åka till Puerto Rico?

Hej finisar!

Nu sitter jag på jobbet och bloggar lite, väntar på att vi ska åka hem! Har haft riktigt bra dagar och fått träffa så himla trevliga människor!! Skrivit in några nya medlemmar i Holliday Club så ja toppen! I morgon så ska jag dock vara ledig och hänga med Leon här uppe vid vår pool och kanske det blir lite strandhäng vi får se, vi ska umgås i morgon i alla fall!!

Res till Puerto Rico

Idag så tänkte jag upprepa mig lite igen och det är framför allt för att jag har många nya bloggläsare och fler av dem är våra nya medlemmar här som gärna vill se lite bilder från Gran Canaria! Därför så blir det  idag lite bilder från Puerto Rico! För mig så var det första stället som jag besökte här på GC, då var jag 17 år och ja, lite har ju hänt sedan dess om jag säger så! Trevligt ställe i alla fall!

Du har hela 2 hamnar i Puerto Rico

En liten men fin strand

Vill du läsa lite mer så kan du läsa HÄR

Du har ju även Angry Birds parken i Puerto Rico som Holliday Club äger och som jag varmt kan rekommendera!

Och vill du läsa mer om det så klickar du HÄR

Ja kort och gott  Puerto Rico ett BRA ställe för barnfamiljer.

Nu ska jag fortsätta med min dag!

Ha det gott!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *