post

Vart är julfeelingen?

Hej min fina bloggvän!

Måndag igen och tiden den bara rinner iväg!! Ännu en advent har passerat och jag har inte ens fått fram staken ännu!! Jag var på väg men då har Håkan gömt dem någonstans! Fattar inte hur man kan gömma något i vårt lilla hus men då har han lagt julsakerna i resväskorna! Ja, varför inte? Dumt att inte utnyttja det utrymmet ju!! Men inte så lätta att komma på så där, resväskorna!! 🙂 Fick dock aldrig ner väskan som ligger placerad högt i vår garderob så nu ska jag se om jag kan klättra och klänga lite själv!! Jag måste ju lixom ha allt klart innan Lucia!! så är det ju bara!! Gårdagen blev lugn och skön med både solstol och julfilm med glögg på kvällen! Jag MÅSTE försöka få in lite julfeeling här!! Jag har iaf bokat julbord åt oss och många av våra underbara vänner! Det ska bli härligt att bara gå ut och äta svensk julmat, umgås och bara ha det trevligt! Ingen matstress eller hantering av rester och disk efteråt!! Passar mig perfekt i år! Vi har ju bara Timmy här av de stora barnen så Anton och Filippa och Nomi kommer att vara saknade! Men de själva  kommer nog att vara fullt upptagna med att äta god julmat hos släktingar! Fast speciellt till jul så saknar man ju sina barn lite extra!

Idag så ska jag färdigställa en tavla som jag själv tror kommer bli cool! Den heter Surfgirl!! Och har inget annat budskap än just det som surfare förmedlar för mig, FRIHET!! Och dom är rätt coola också tycker jag! Tavlan ska jag visa er senare! Ja, sedan så ska jag en snabbis till en inredningskund, leverans av bord och markering vart lampor skall hänga. Sedan blir det hem igen och försöka få ordning på juldekorationerna på allvar! Det hade varit najs att  hinna sola lite också! 🙂

MEN, nu är det dags att köra igång här! Jag känner mig rätt taggad på att blogga igen nu så jag försöker hinna med ett inlägg till idag! Så jag hoppas du kikar in lite senare också!

Ha en FAB dag!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.