Vet du mer än mig om Gran Canaria?

Tjena mina pärlor!

Fredag morgon, härligt! Eller? Vad tycker du? Det är min favoritdag men du kanske har någon annan dag som du gillar bättre? För mig är fredag lite som våren i Sverige, i alla fall som den var när man var barn. Man har liksom allt bra framför sig att se fram emot! Och på fredagar så har man ju en hel helg framför sig! Vad ska ni göra i helgen? Här ska vi umgås med våra vänner Kajsa och Stefan som åker hem på lördag kväll så nu får vi passa på!

Igår så berättade jag ju att vi skulle åka på någon utflykt här på Gran Canaria. Vi bestämde oss för att åka och äta lunch på Pacito Blancos restaurang La Punta. Åååå som jag såg fram emot deras ceacar sallad!! (hur f*n stavas den där jäkla salladen egentligen? ) Superhungrig på grund av att jag hade tränat och bara fått i mig 1 ägg. Nåväl, vi kommer dit och vi visste ju att man inte får köra in med bilen på sommaren fast vi upptäckte att vi inte hade så bra koll på läget där. Under hela augusti och under påsken så är restaurangen BARA för medlemmar!! Så alla ni som blev sugna på att åka till den restaurangen när ni är på Gran Canaria, kom ihåg detta! Man kan dock parkera bilen utanför och gå till stranden.

Playan i Meloneras

Aningens besvikna och nu ÄNNU hungrigare så bestämde vi oss för att åka till Meloneras stranden i stället. Vi skulle ta ett ställe som Kajsa och Stefan druckit drinkar på för länge sedan, det enda som faktiskt ligger PÅ stranden. Troligen så har de bytt ägare (trevligare förut enligt K & S) Tjejen i kassan var måttligt upplyftande  och jag kan säga att efter att ha haft La Puntas sallad i huvudet så blev mina smaklökar och jag oerhört besvikna! Suck! En halv grillad kyckling tog jag eftersom jag inte käkar maträtter med bröd i och när jag öppnade lådan som den levererades i så fanns det inga sinnen som jublade precis! En torr kycklinghalva som inte ens var en hel halva eller en otroligt nergrillad kyckling för den var liten! Och sedan dit slängda pommes! INGEN sås så långt ögat kunde nå!! Bukfylla!!

Dessutom lika dyrt som på restaurang 6.90 för lådan och 2.5€ för ett glas vin! Leons mat var väl i och för sig billig 4 chicken nuggets med pommes (utan sås)  och en flaska vatten för  4€. Den enda som var nöjd det var Håkan som tog en American burger! Den både såg trevligare ut och smakade gott! Så ska ni äta där, ni som äter bröd så ta den! Det är trots allt ganska mysigt det faktum att man faktiskt är på stranden och beställer och äter. Plus poäng för den övervintrade hippien/surfaren som glatt hade dansshow för alla som ville titta!

Vet du mer än mig om Gran Canaria?

Vet du mer än mig om Gran Canaria? Givetvis så finns det MASSOR av er som gör det!! Vi har bara bott här i 2 år och har inte sett hälften ens än gång!! Jag får så himla många gulliga kommentarer av er läsare och en massa tips så nu tänkte jag så här:  Kan inte DU som läser detta just nu och känner att du har en massa trevliga utflykter som DU har gjort här på Gran Canaria, kan inte DU gästblogga 1 dag här hos mig? Är du intresserad? I så fall så gör du så här: Skriv ner en text på ca 300 ord och välj ut bilder om du har annars bara text eller så lånar vi någon bild på nätet! Vad tror ni om detta? Blir det många så väljer jag ut 1 gästbloggare i veckan. Om man inte vill gå ut med sitt namn så går det bra men gärna med namn! Det vore lite kul att få lite ny input på bloggen! Skicka till mig på ulrica@allyours.eu både text och bilder. Om bilderna är för stora så skickar ni dem via sprend.com 🙂

Nu ni kära vänner så ska vi se vad vi ska göra av denna fredag!

Jag hoppas att er blir alldeles alldeles underbar!!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *