post

Vi har en fantastisk nyhet!

Hej bloggisvänner!

Hur ska jag börja? Ja jag skäms lite för min frånvaro här med inlägg! Vilken tur att jag inte ska uppfostra barn med min blogg! För när man ska fostra barn så måste man hålla det man lovar och vara konsekvent! Så därför så gör jag nu bara ett litet försök att köra bloggen igen, utan att lova något! Jag har som ni vet varit lite ambivalent när det kommer till om jag ska skriva eller inte. Min blogg har tydligen varit en magnet för sjuka människor!! Folk som manipulerat sig in i mitt liv, utnyttjat oss och ja en ”vän” t.o.m stal från oss efter att ha levt gratis i vårt hem här på Gran Canaria!! Uselt! Jag har lagt mycket tid på att tänka på vad jag gör för fel som drar till mig dessa människor och nu vet jag! Mycket av detta är mitt ”fel” Nu ska jag göra annorlunda! 

Jag släpper inte in vem som helst längre! Falska människor finns det gott om, speciellt på denna ö skulle jag vilja påstå! MEN för att undvika dessa troll så fokuserar jag numer på alla underbara människor jag känner! Fantastiskt! Både bekanta, kompisar och nära vänner! För vet ni vad!! Ni härliga! Mina barn, min familj!, alla andra goa, underbara människor är trots allt fler än dessa små styggelser som korsat min väg! Ni som läser min blogg, mina kompisar och min bästa vän i Karlstad, alla sköna kompisar här på Gran Canaria och en bästis har jag här med, en som jag litar på till 100% Detta är ju fantastiskt! Att jag kan få ha det så bra egentligen! Så nu fokus på det! Hej på den! 

Vi har en fantastisk nyhet!

Ni som har följt mig på bloggen här vet att vi lämnade bort våra hundar Imon och Rolo pga att läget just då inte funkade med hundar. Vi skulle jobba hemifrån båda två var tanken och hundarna kunde inte vara själva, de skällde så grannar hotade med polis. Så här i efterhand så kan vi känna att Rolo fick det superbra hos Monica och hennes familj! WOW! Han lever som en kung och har nu även en lillasyster! Så det beslutet ångrar vi inte. Imon däremot blev ju inte riktigt så som det vara sagt och för att göra en lång historia kort så är nu Imon tillbaka här hos oss!! Fantastiskt va!! Vi är så glada!! Han var inte i toppskick när han kom, dåliga tänder mm Tänderna fixade Nomi när vi var i Stockholm hon är en fena på det!!

Pälsen fick veterinären i San Fernando se över! Hon klippte av 1 kg päls!!! Herregud!! Kan ni tänka er? Nu tycker vi att hon klippte aningens för mycket men ja ja, det växer ju ut och nu får pälsen en nystart så att säga. Tänderna är mycket bättre nu men vi måste specialbehandla och han måste tillbaka för lite tandvård snart men det var ändå ok. Vi var hos veterinären Snoopy i San Fernando där dom är supergulliga! Där kan man även köpa bra mat till sina djur!! Imon fick även gå igenom en koll för att se om han hade hjärtmask, det hade han inte med fick sedan en spruta mot det som skyddar i ett år. Tänk på detta du som har djur här på GC. Vi ger även Imon en tablett som skuddar mot loppor och fästingar, den ger man var 3:e månad.

Imon är jätteglad att vara hemma hos sin familj igen!

Ja ni skulle ha sett Imon när han fick träffa Håkan igen för första gången! Wow! Snacka om lycklig hund! Han hoppade, skuttade snurrade runt och skulle pussa Håkan om och om igen! Nomi och Håkan är ju Imons favoriter har alltid! varit men han blev näst intill lika glad när han träffade mig och Leon. Nu är han tillbaka till sin familj där han ska vara!! Leon är också jätteglad! Nedan kommer en bild sedan tidigare. Rasen är ju långhårig men nu ser han ut som en valp. Tjejerna hos veterinären de blev såååå kära i Imon så han kom hem med en fluga! hahaha han var så söt så! Men först en bild med lång päls

Och här nyklippt! Titta så söt! Men nu ska pälsen få växa ut och nästa gång så får dom bara trimma!

Jag ska visa er en helbild på honom snart så ska ni få se vad liten han ser ut!

Nu är det dags för denna blekfis att gå ut i solstolen en stund! Ja du läste rätt! Hahaha! Jag är blekare än en svenne i mars kan jag lova! Har ju varit i Sverige, inte solat, blev sjuk när jag kom hem, inte solat, jobbat intensivt med mina inrefningskurser , inte solat så blåvit är vad jag har för färg på min lekamen just nu! Hahaha! Men jag ska inte klaga, detta är ju lätt åtgärdat här i detta land! Nu önskar jag dig en härlig lördag! 

Vi ses när vi råkas!

LOVE/U XOXO

6 thoughts on “Vi har en fantastisk nyhet!

 1. Hej lovely vän! Skönt att ha dej tillbaks på din
  Har verkligen saknat dej med dina inlägg
  Fina bilder o vad du gör för något
  tycker jag. Min vän jag skulle aldrig utnyttja en så fin vän som du o din fina familj Är!.Jag hoppas
  Att jag o frugan någonsin får träffa dej o familjen
  någon gång. Gillar verkligen dina inlägg.
  Tråkigt att du är för snäll hoppas du lärt dej en läxa nu.
  Det har jag också lär mej tyvärr finns det människor som utnyttjar oss som är snälla. Mvh hans-åke sternebring med fru.

  • Tack snälla Hans-Åke! Du är en trogen cyber vän du! Ja vi hoppas att vi får träffas någon gång! Ja jag hoppas också att jag lärt mig en läxa!! Tänker annorlunda nu så det ska bli bra!! Kram på dig

 2. Hej tjej,,, välkommen tillbaka.
  Hoppas alla sjuka människor gått upp i rök så du slipper lägga energi på dom.
  Ses på gymmet,,,, kanske
  Kram

  • Tack fina du! Ja nu kör vi med positivitet i stället! Bort med gammal skit och in med nytt!
   Ja jag kanske kikar förbi gymet, hade tänkt köra icot ett tag nu!
   Kram på dig Solweig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.