post

Vi tränar i San Agustin – Gran Canaria

Hej vännerna!

Nu ni är det ny vecka igen!! Och vad gör man då? Jo, man börjar träna såklart!! Haha! vilken klyscha jag är va? Men jag får nog vara det helt enkelt!! Superklychan Ulrica!! Vi startade alltså dagen med att träna på Beach Gym i San Agustin och vi hade sällskap av Kajsa och Stefan så det blev så mycket roligare idag! Jag börjar alltid med ett armpass om jag inte gymat på ett tag och det ska gudarna veta att det var ett tag sedan nu, hejåhå! Armarna känns lite som tunga geleklumpar. Vi käkade ingen frukost innan träning utan det blev bara mina FitLine drinkar och i dag även FitLines Fitness dryck.

Vill du beställa FitLine här på Gran Canaria så kan du göra det själv HÄR  

Vi tränar i San Agustin

Ja vi har faktiskt testat  att träna på ett annat gym här i San Agustin. Det är förvisso billigare men nä, jag tycker att det är på tok för litet och för lite att välja på. Detta gym Beach gym har några nya maskiner som jag älskar och utsikten man har över havet är najs! Okej nu är det ju första dagen som vi är iväg och ska träna men tanken är att vi ska träna 4 dagar i veckan. Det är så jag alltid har gjort när jag har varit igång och fått rutin på att träna så det är där jag sätter ribban. Jag gör då så att jag tränar varannan dag överkropp och varannan dag nedre delen så att säga och mage varje gång. Håkan har filmat så inga foton tagna av oss i detta inlägg men jag lånade några från Beach Gyms hemsida så att ni får se hur det ser ut.

Du hittar gymet högst upp i köpcentrat i San Agustin 

Priserna för att träna på Beach Gym

Priserna för att träna på Beach Gym är: 50€ den första månaden. Från och med månad 2 så kostar det 42€/mån. Om man är 2 som tränar så kostar det 37€ per månad. Normala priser och ungefär som i Sverige. jag tycker att det är värt det, speciellt nu när dom har nya maskiner. Personalen är jättetrevlig och hjälper gärna till om man inte vet hur en maskin funkar.  Jag tror att dom även har gruppträning vissa dagar! Det ska vi testa också såklart!

Det man bör tänka på det är att ta med sig en handduk. Handduken ska man sitta och ligga på. Har du inte någon med dig så måste du hyra en för 1 € tror jag. Det finns också lås att låna men ta med om du har.

Vill du bara träna en gång för att testa eller du är på semester och vill köra ett par pass bara så kostar det 10€/gång.

Ja det var veckans första blogginlägg det!

Ha nu en riktigt fin dag!

LOVE/U XOXO

2 thoughts on “Vi tränar i San Agustin – Gran Canaria

  1. Gruppträningen är kanonbra, för egen del är det pilates som gäller…snart så…bästa gymmet i S.A. Tack för trevliga och inspirerande inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.