Vilken besvikelse! Men jag lägger det på mig…

Hej på er!

Mår ni bra? Det hoppas jag verkligen! Ni som är hemma i Sverige är nu inne i enligt mig Sveriges tråkigaste månad! November skulle avskaffas i de kalla länderna tycker jag! (Läs med lite humor) November och ev februari känns onödiga! Kallt, blåsigt ofta slaskigt! ’En väntans månad på något vis. Efter det så kommer december och vi lever upp igen! Juleljus, julpyssel och en massa mys. Här på Gran Canaria så har jag nästan tappat bort mig i årstiderna! Visst nu börjar man känna att det är lite svalare men ständigt sommar and we love it!! Nu funkar faktiskt November riktigt fint för mig! även om den startat med en stor besvikelse!

Sverigebesök

Ja vi har ju Sverige besök ibland som ni vet! Och denna gång så känns det 100% BRA och säkert för Håkan och mig! Det är nämligen min mamma med sambo som ska bo hos oss i 3 veckor! Detta ser vi fram emot, dom kommer i kväll! Leon är jätteglad och ser fram emot pepparkaksbak mm med mormor. Leon fyller år nu på onsdag och ni kan ju tänka er vad kul att mormor är här och firar. Det är 3:e året i rad nu som vi har familj här denna tid på året. Förra året så var även min pappa med sambo här och mina systrar med familjer. Jag skulle önska att vi hade ett STORT hus så att vi kunde ta emot dem alla på en och samma gång! Vem vet, kanske i framtiden! Nu ska vi ha det trevligt med mamma och Verner!

Inredningskurserna

Ja jag kör på nu och ska den 27 november ha den 3:e omgången av min grundkurs  inredning och homestaging. I december så kör jag igång med del 2 och den är till för de som önskar att gå vidare för att ev kunna jobba med detta! Nästa år så kommer jag även att lägga till minst 2 nya kurser! Detta är så spännande! Jag har ju själv gått liknande kurser och har betalat minst 3000kr för en 2 dagars kurs!! Min kurser är online och jag har inga kostnader så jag har satt ett pris som ALLA har råd med! Kursen del 1 passar ALLA som gillar inredning då inga förkunskaper krävs!! Är du intresserad? Gå in på min sida på FB som heter INREDNINGS KURSER så får du läsa mer!

Varför bloggar du inte?

Ja den frågan har jag fått flertalet gånger på den senaste tiden. Svaret är att jag ännu en gång blivit sviken, utnyttjad och denna gång även bestulen! Vilken besvikelse!! Det är så otroligt tråkigt, mina tankar har dock inte legat på den/de som utsatt oss för detta utan på mig och oss. Vad är det hos oss Mig och Håkan som gör att vi drar till oss sådana människor helt utan gränser hela tiden? Vad är det vi gör fel? För jag är övertygad om att detta ligger hos oss! Och min besvikelse ligger på mig själv!! Nu är det så att jag håller på att utforska något som iofs inte på något sätt är nytt för mig.

En vän till mig håller kurser inom attraktionslagen och dess inverkan på just detta med att dra till sig mindre bra personer och händelser. Givetvis om man alltid har bra vibrationer så drar man bara till sig människor med bra energier. Man drar till sig bra energier och händelser. Man drar till sig mer av det man önskar sig!! Jag har gått en av denna kvinnas bra kurser och nu ska jag gå en till som handlar om just vibrationer och hur man skapar det själv i sin kropp! DET är det jag ska lägga fokus på nu!  Vill inte ha någon mer besvikelse nu! Jag hinner inte blogga varje dag nu men jag ska kika in och uppdatera er om livet på Gran Canaria!

Nästa blogginlägg

I nästa blogginlägg så ska ni få se mitt nya hår!! JO DETÄR SANT!!Jag har hittat en kvinna som har 20 års erfarenhet av just extantions!! Jag är sååå nöjd på alla sätt! Det ser så naturlig ut så det är ingen på jobbet som ens märkt att det inte är äkta!! Frissan som heter Jutta är god vän med Berit som gör mina naglar och Silja som gör mina fransar! Mina fransar BTW!! är just nu to die for!! Lååånga hollywood vippor!! De passar bra till mitt hårsvall och naglar med klös i! Bilder och mer info om dessa damer kommer som sagt i nästa inlägg.

Nu önskar jag dig en fantastisk dag!

LOVE/U XOXO

5 thoughts on “Vilken besvikelse! Men jag lägger det på mig…

 1. Hoppas på lite bilder när ni har besök, jag längtar till gra n canaria. Hoppas jag o frugan får möte dej o familjen lite längra fram.är så nyfiken vsr o hur ni bor. Som sagt.i
  Göteborg idag 13/11 Har vi stor sol men kallt, väntar på snö som lär komma i år.har en fråga skulle du kunns skicks hibicsus fröer från någon affär betalar givetvis
  Mvh Hans-åke sternebring Adventsvägen 17bv 41514
  Göteborg. Ps Hoppas syns snart.

  • Hej Hans-Åke! Ska försöka få till lite härliga bilder!! Jag ska hålla utkik efter fröer till er!! Hittar jag så skickar jag givetvis!
   Ha en fin kväll och tack för att du är en trogen följare till mig!

   Kram kram

   • Vill inte missa något från dej o canaria du verka var en reko brud med fin familj hoppas på snar resa åt erat håll mvh hans-åke sternebring. 🥀🥀🥀🥀🥀🥀🤗

 2. Vad trist, synd att man inte ska kunna lita på folk. Begära referenser, kreditprövning, verkar vara vägen att gå.

  • ursäkta sent svar här! Ja det är trist och man blir extra ledsen och besviken när det är en person som man trodde var ens vän och som fått förmåner hemma hos oss i form av boende och mat…..
   Vi hörs på mailen snart! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.