post

Inredare på Gran Canaria

Hej kära bloggvänner!

Jag är så glad att just du kikar in här och läser mina rader! Kanske tittar du in fler gånger om dagen eller någon gång ibland! Det spelar ingen roll jag är bara tacksam för varje besök du gör här på min blogg!  TACK! Nu har jag som du vet om du läst bloggen de senaste dagarna varit sjuk så därför har det inte blivit så många inlägg, har helt enkelt inte orkat! Men jag tror att jag är på bättringsvägen nu,  hoppas det! Men idag trotsar vi förkylningen för idag ska det inspekteras inredningsbutiker! Ett advokat kontor ska inredas och på torsdag är det dags att visa upp en idé, ett förslag. Om de gillar mina idéer så skall allt inhandlas och sedan så ska vi bygga upp en trevlig miljö för både de som arbetar där och deras kunder.

2

För dig som är ny läsare så kan jag berätta att det är just inredning jag jobbat med på ett eller annat sätt i ca 25 år. Både professionellt men också privat  (hjälpt vänner) och jag har drivit flera inredningsfirmor den sista med stor del inriktning på homestaging och homestyling. Jag och min man drev den då största homestylingbyrån i Värmland och vi jobbade med samtliga mäklare i Karlstad.Där jobbade jag som konsult och åkte bla runt på uppdrag av mäklarna till deras kunder/säljare och skrev listor med instruktioner på hur man stylar sitt hem själv för att få en så smidig försäljning som möjligt och såklart! Viktigast av allt man stylar för att tjäna så mycket pengar som möjligt när man säljer sin bostad! En del vågar inte säga det men ALLA vill naturligtvis få en bra avkastning! Inget konstigt alls!

norra

Men det som vi var helt ensamma med i Karlstad det var att kunna möblera upp tomma bostäder i olika stilar, vi hade ett gigantiskt lager och beroende på storlek så kunde vi möblera upp 10-15 bostäder samtidigt!! Jag har sett kunder tjäna över en halv miljon med hjälp av styling, jag har sett folk som inte kunnat sälja sina bostäder  både göra det och tjäna massor av pengar! Otroligt roligt jobb, att hjälpa andra att tjäna mer pengar!!

ringgatan

modevar

För er nya läsare så kan jag även berätta att jag har skrivit en instruktionsbok om homestyling där man steg för steg, rum för rum förvandlar sitt hem så att det blir både bra inför fotografering och den viktiga visningen! Till pappersboken så medföljer ljudbok och en instruktionsfilm. Nytt är att boken kommer som e-bok till ett mycket bra pris!! Den finns nu ute på engelska men kommer inom kort att släppas på svenska + att den ska översättas till spanska. Boken har folk även köpt för att lära sig styla för att själv jobba med det. Man kommer att kunna beställa både ljudbok och instruktionsfilm såklart!

boken

Men nu bor jag och familjen alltså på Gran Canaria och här jobbar jag som inredare, bloggare och konstnär. Om du bor här eller någon annanstans i världen så kan du kontakta mig om du vill ha hjälp med att skapa ditt drömhem! För större uppdrag så reser jag om det inte är här på ön men annars så gör jag det online, funkar jättebra med bilder! Du kan se exempel på det i tidigare blogginlägg om du vill! Jag har fått mycket bra respons från de som jag hjälpt via bloggen och nätet!

Jag gjorde några exempel här på bloggen som du kan kika på men HÄR är ett av dem! Du hittar fler under kategorin inredning!

FB kund inredning

Här har vi en nöjd kund i Sverige! Han ville ha lite maskulin/elegant hotellfeeling i sitt vardagsrum!

Nu ska jag fixa till mig lite innan vi drar ut på sakletartur!

Ha en riktigt härlig dag!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.