post

Vi ligger inte på latsidan!

Hej mina hjärtan!

Allt bra med er? Det är fredagen den 2 december och denna dag startar lite mulet här i San Agustin! Kan hända att det spricker upp, vi får hoppas det! Min dotter Filippa är här nu och stannar tills på onsdag morgon, vi har inge direkta planer men det hade ju varit nice om det blev sol i några dagar i alla fall! Igår låg vi vid poolen tills solen gick i moln och sedan så slappade vi i soffan med film mys, vi var ganska trötta både jag och Filippa igår!!

Idag så har jag ett möte bokat angående Harmonyhome organic produkterna som jag nu ska lansera här på Gran Canaria. Det är redan klart med 2 ställen och jag hoppas att jag i San Agustin kommer att ha 2 ställen till! Sedan fortsätter jag med resten av ön! Det är fantastiskt för oss alla att detta finns här på ön nu snart (inom några veckor) att shoppa! Hälsosamma produkter som får oss att må bra och som skapar en riktig spa känsla i hemmet! Inte dumt alls!! 🙂 Jag letar efter seriösa återförsäljare så om du känner dig manad så hör av dig så bokar vi en tid för presentation av dessa härliga produkter!! 🙂

12112271_999221963433383_6783489300906472967_n

Annars då? Jo jag har kvar min utställning på Nitos i San Agustin om det är någon som är sugen på att gå och kolla! 2 original är nu sålda + alla kuddar från första beställningen men snart kommer det fler!! Vi kommer även att ha ett vernissage till innan jul på Nitos eftersom vi tyckte att det var så trevligt!! Så håll ögonen öppna!

Nu i helgen så är det företagsmässa på skandinaviska klubben här i San Agustin och det är Canaria Home som anordnar detta! Jag är anlitad för att fota åt dem och om du som ställer ut eller besöker mässan vill ha bilder på dig och personalen till ditt företags hemsida & FB-sida så går det bra att beställa så fotar vi er under helgen eller så beställer ni plåtning en annan dag! Håkan kommer att stå på mässan och presentera fantastiska Fit Line för er! Hälsodryckerna som jag är heeeelt såld på!! Ja ni ser, vi ligger inte på latsidan här i San Agustin inte!! Det enda jag måste tänka på det är att planera så att jag får balans i allt jag pysslar med och andas och vila lite mellan varven!! So far so good!! 🙂

Ikväll så spelar såklart Mr.H på E´liten i Playa del inglés och jag hoppas att du som är här har lust att komma förbi och njuta av denna fantastiska musikstund! Jag tror att Leon kommer att sjunga ”sina” låtar OCH jag rekommenderar er att förbeställa deras hemlagade mat!! WOW! såååå god potatissallad och fläskfilé och 1 glas vin eller öl för 12€ Barn 7€ Kontakta Marie-Louise på FB om du vill käka!! Klicka på bilden nedan:

1146622_244040829085063_342875990_n-1

Nu ska jag förbereda mig för mötet och jag och Filippa ska planera vad vi ska hitta på idag efter mötet och innan kvällens gig.

Ha en fin dag!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.