post

Inredningsjobb i Playa Del Inglés och mer filmer med mig!

Godmorgon!

Godmorgon i stugorna! Har ni det bra? Det hoppas jag! Och nu hoppas jag att jag själv ska bli bra snart!! Sist jag skrev till er så skulle jag ju gå på kalas och det gjorde jag men efter en stund så fick jag faktiskt gå hem och sova!! Min kropp har verkligen behövt att vila!! Igår var första dagen som jag verkligen kunde säga att jag börjar närma mig ordet frisk!! Matt i kroppen fortfarande så även igår fick jag mestadels ligga still! Det blir ju så oerhört tråkigt detta på bloggen! Att ni varje dag öppnar och läser att jag är sjuk! Boring! Boring! Jag vet! så det är också anledningen till att jag inte har uppdaterat så ofta! Blir ju inte så intressanta inlägg från soffan dag ut och dag in!! Visst jag har haft någon dag här och där då jag faktiskt hittat på något men nu så här i efterhand så kan det ha varit för tidigt och så har jag dragit på mig något nytt! Därför så tar jag det extremt lugnt nu men sakta men säkert så ska jag tillbaka till livet och till en blogg som inte haltar hela tiden!

Det har ju inte blivit så mycket Gran Canaria över bloggen av dessa anledningar men hang in there! Snart så är jag back in track igen! MEN idag så ska jag i alla fall visa er bilder från ett av mina inredningsjobb här på GC! Jag fotade med mobilen så det blev inte de bästa bilderna men jag ska förklara lite till varje bild hur vi har tänkt!

Här fanns konferensbordet och stolarna men det var ganska kalt. Man kan dock inte tillföra alltför mycket prylar och ”happenings” för då förstör man det som man har försökt att åstadkomma innan jag kom in i bilden! Det är glasväggar och mycket vitt! Vi ville behålla den öppna luftiga feelingen och känslan av att man kan se igenom! Därför valde vi 2 ljusblå lampor ”Fly” från Kartell som hänger över bordet. Vi ville också att det skulle vara liiite roligt och hända något så då målade vi 3 ljusgrå block på väggen!

Vi fortsatte även med dekorationer i glas och har planterat suckulenter i glasskålar som står utspridda på hela kontoret

vi har här ett konferensrum på ena sidan och ett kontor på andra sidan och eftersom det är glas överallt så är det mycket noga med symmetri och balans! Därför har vi även där målat 3 ljusgrå block på exakt samma höjd som på andra sidan! Trots att Ac:n satt på olika höjder i de båda rummen!

Här har vi även tillfört en superfin matta!! Den är specialbeställd och är faktiskt en plastmatta!!

Vi har även tillfört lite skandinaviskt i form av svensk tenn!!

Och som ni kan se så har vi följt upp de ljusblå lamporna med ittalas ljuslyktor ”kiwi”

3 moderna skåp inhandlades och 1 likadant i både konferens och kontor + ett högre på kontoret! På skåpen vid fönstren så står en personlig favorit från Kartell! ”Bourgie” Det känns roligt med ett kontor i Spanien med skandinavisk inspiration!

I väntrummet så hänger ytterligare en ”Fly” lampa från Kartell men den mindre modellen! Som dekoration på väggarna så har vi faktiskt målat samma ljusgrå block som ränder på en av de smalare väggarna, glömde fota tyvärr! Men vi har också hängt upp 2 inramade tavlor som jag har målat! Inte den stilen som ni är van att se mig måla utan dessa 2 är specialbeställda för att passa in i miljön så jag målade 2 abstrakta tavlor i samma stil som symboliserar himmel och hav + berg! vi har jobbat med att hela inredningen ska passa ihop och dekorationer ska kunna flyttas runt lite om man vill ha omväxling! Nu kanske ni undrar varför dessa små förändringar som vi har gjort har tagit sådan tid?! Men det är en process detta med att inreda åt någon annan! Man måste börja med att ha lite möten för att jag ska kunna göra en behovsanalys och en stilanalys! Här hade de redan börjat så det gällde för mig att hitta och förstå vad de var ute efter! Efter det så gäller det att hitta rätt saker, presentera dem, inhandla dem osv det senare visade sig vara lite av ett problem! Så ägaren av företaget fick helt enkelt hämta tex lamporna hos sin syster i Sverige då Det skulle ta allt för lång tid att få hit dem!! Ljuslyktorna fick jag beställa till min syster som tog med dem när de var här i nov. Ja det har varit lite bromsklossar i vägen för mig men nu så! Äntligen!! Nu är det klart och de är super nöjda med resultatet! Dock så måste jag säga att inredningsupplevelsen resultatet gör sig mycket bättre i verkligheten!!

Nu är det dags för mig att ta mina Fit Line drinkar och sedan äta frulle! Men jag ska avsluta med att visa er ytterligare 2 filmer som jag har medverkat i! Det finns en del! 🙂 Dessa 2 är dels en reklamfilm som vi spelade in till ett företag som vi drog igång med, en superbra idé men marknaden var inte redo så det rann ut ur sanden! Men här kommer ännu en frisyr jag har haft!! Hahaha!

Vi filmade förvisso en hel del och vill du kolla så kika HÄR En hel del kändisar har filmat 🙂

Vidare så gjorde vi en kampanj åt Peab där vi både inredde och spelade in en reklamfilm!

Jag har även 3 egna inredningsprogram som heter ”Ulricas värld” Dom ska ni också få ta del av på något vis framöver!

Ha nu en häääärlig dag!

LOVE/U XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.